Lue nämä 9 lausetta, kun olet allapäin ja elämä tuntuu epäreilulta

Oletko allapäin? Onko joku pahoittanut mielesi tai pettänyt lupauksensa? Tuntuuko siltä, että kuljet elämässäsi jatkuvasti vastavirtaan? Oletko saanut potkut, tai kenties joku on juuri jättänyt sinut, ja tämän seurauksena olet päätynyt kyseenalaistamaan omaa arvoasi, persoonallisuuttasi ja kykyjäsi ihmisenä? Mietitkö, onko sinussa jotain vikaa, jos ystävät eivät yhtäkkiä tunnukaan haluavan viettää kanssasi aikaa? Tuntuuko elämä ylipäätään epäreilulta?

Elämässä tulee aina välillä vastaan sellaisia aikoja, jolloin likipitäen kaikki tuntuu menevän päin mäntyä. Silloin on helppoa jäädä jumiin ikäviin ajatuksiin tai tuntemuksiin – ja jos niihin jää jumiin, päätyy olemaan enemmän tai vähemmän pysyvästi huonolla tuulella.

Jos satut olemaan tuossa tilanteessa juuri nyt, hengitä muutaman kerran hitaasti syvään, jotta voit tuntea, kuinka kehossasi kihisevä olotila alkaa asettua. Kun tunnet olosi hieman rauhallisemmaksi, lue alla olevat 9 lausetta, jotka saattavat tarjota sinulle uudenlaisen näkemyksen tilanteeseesi.

Nämä lauseet eivät ratkaise kaikkia ongelmiasi tai suoraan paranna tilannettasi. Ehkä silti jokin näistä kohdista puhuttelee sinua jollain tasolla tai tarjoaa sellaisen näkökulman, josta käsin voit lähteä pohtimaan huonon tuulesi tai ikävän olosi syitä – ja myös sitä, miten voisit muuttaa tilannettasi.

Kun pystyt tarkastelemaan tilannettasi ja tuntemuksiasi ikään kuin itsesi ja elämäsi ulkopuolelta, saatat saada jonkin oivalluksen, joka tarjoaakin ratkaisun, minkä avulla voit päästä ikävästä tilanteesta eteenpäin.

Kun olet huonolla tuulella, muista nämä 9 asiaa:

  1. Aina on olemassa joku, jolle olet tärkeä.
  2. Hymysi voi tuottaa iloa ihmiselle, joka ei edes pidä sinusta.
  3. Jos joku ei pidä sinusta, usein se voi johtua siitä, että hän haluaisi oikeasti olla kaltaisesi.
  4. Elämä on liian lyhyt siihen, että heräät joka aamu katuen, murehtien tai harmitellen jotain, mitä olet joskus tehnyt.
  5. Rakasta ihmisiä, jotka kohtelevat sinua hyvin. Unohda ne, jotka kohtelevat sinua huonosti. Muista, että kaikki, mitä elämässä tapahtuu, tapahtuu jostain syystä.
  6. Jopa silloin, kun ajattelet tehneesi elämäsi suurimman virheen, siitä seuraa lopulta jotain hyvää. Maailmankaikkeus toimii niin.
  7. Kun tunnet, että koko maailma on sinua vastaan, yritä nähdä tilanteesi toisesta näkökulmasta niin ymmärrät, että näin ei oikeasti ole.
  8. Kun elämä tarjoaa sinulle toisen tilaisuuden, pidä mielessäsi kaikki se, mitä opit edellisellä kerralla, ja sovella sitä tähän uuteen tilanteeseen.
  9. Kun eteesi ilmaantuu uusi mahdollisuus, tartu siihen. Jos sen seurauksena koko elämäsi mullistuu, anna sen tapahtua.

Lähde: Collective Evolution

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image