Monella erityisherkällä on lahja, joka tuntuu mielessä, kehossa ja sydämessä

Intuitio on herkkyyden lahja

Intuitio on yksi erityisen herkkyyden ihanimmista lahjoista. Kaikilla ihmisillä on intuitio, kyky yhdistää tietoa, tunnetta ja vaistoa, aistia, tietää ja kokea kokonaisvaltaisesti.

Intuition merkit tuntuvat usein kehossa, mieleen juolahtavissa oivalluksissa ja sydämestä kumpuavassa ohjauksessa.  Meidän erityisen herkkien intuitiokin voi kehittyä erityisen herkäksi. Intuitiivinen viesti intuitiolle:

Rakas Ystäväni Intuitio,

Kiitos siitä että olet ohjannut kulkuani koko elämäni ajan väsymättömästi ja sieluni parhaaksi. Kiitos neuvoistasi, joskus kuiskauksista, joskus lempeän pakottavista käskyistä. Tiedät mikä on parasta minulle ja kokonaisuudelle.

Ymmärrät suuren kuvan ja suunnitelman, miten kaikki tapahtuu synkroniassa ja moniulotteisessa harmoniassa.  Ihmismieli yksin ei koskaan pystyisi samaan viisauteen.

Pyydän anteeksi, etten aina ole osannut kuunnella Sinua. Anteeksi, että olen antanut mieleni hälyn, egoni ajatustulvan ja mielen rakenteiden jyrätä ylitsesi. Ja vaikka olisin kuullut  sydämestäni kummunneen äänen, olen saattanut järkeillä sen pois ja päätynyt kiertoteihin. Tiedän, että ymmärrät tämän kuuluvan ihmisyyden polkuun ja annan sen itselleni anteeksi.

Kiitos minulle, että olen elänyt parhaan kykyni ja ymmärrykseni mukaan, välillä intuition ohjauksessa soljuen, välillä mielen ajatusten viidakoissa rämpien. Kiitos minulle, että olen jaksanut elää läpi tarpeelliset kokemukset kehittyäkseni ja luottaa, että kaikki tapahtuu korkeamman viisauden ohjauksessa.

Kiertotietkin kuuluvat elämään ja kivikoissa on tarkoitus välillä kompastella. Kärsimyksen kokeminen pehmentää sydäntä ja kehittää myötätunnon terälehtiä. Ilman omaa kärsimystä olisi vaikeampi virittyä toisen kokemukselle.

Kiitos herkkyydelleni. Sinun ansiostasi intuitioni on äärimmäisen vahva ja tarkka. Aina uskollinen ja luotettava Ystäväni Intuitio, kiitos Ystävyydestäsi ja opastuksestasi. Sinä olet minä ja minä olen Sinä. Olemme yhtä. Kiitos.


Katso Helin tulevat koulutukset ja kirja ”Herkkyyden voima – opas omannäköiseen elämään” tästä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image