Mielikuvittele Sun Juttusi todeksi

Visio SUN JUTUSTASI on voimallinen mielikuva siitä, mitä tahdot tulevaisuudessa luoda. Se antaa tekemisellesi suunnan. Mitä kirkkaampi suuntasi, sen helpompi sinun on tehdä valintoja. Kirkkaus antaa voimaa ja rauhaa.

Mielikuvitus on tietoa vaikuttavampaa. Tieto on rajallista, mielikuvitus rajatonta.

Tiedostamaton mielemme on siitä hassu, että se ottaa mielikuvittelumme todesta. Aivomme eivät erota, teemmekö jotain asiaa oikeasti, vai kuvittelemmeko tekevämme sitä.

Mikä potentiaali!

Ja kyllä vain me tuota potentiaalia uutterasti hyödynnämmekin – usein tajuamattamme. Lennokkaimmin stressatessamme. Kuvitellessamme kaikkia kauheuksia saamme jopa stressihormonitkin riehaantumaan kropassamme.
Hyvä esimerkki mielen ja kehon kimppahommista.

Myös tekemisiimme vahvasti vaikuttavat uskomukset ovat mielikuvituksemme tuotoksia. Ajatuksemmekin. Hyvässä ja pahassa. Pidämme ajatuksiamme helposti niin tosina ja tärkeinä, että alamme totella niitä.

Luulemme usein myös tietävämme, mitä joku toinen ajattelee meistä.

Potentiaalin viisas ohjelmointi

Ilosanoma on se, että voimme hyödyntää mielikuvittelun mieletöntä potentiaalia kaikkeen hyvään. Omien unelmiemme toteuttamiseen ja hyvinvointiimme. Kyseinen voima on käytettävissämme missä ja milloin vain ikinä haluamme. Kun vain sen tiedostamme, tunnistamme ja sitä todella haluamme.

Hyödyntäminen vaatii tietoisen ja tiedostamattoman mielemme yhteistyötä. Voimme uudelleenohjelmoida tiedostamattoman mielen (alitajunta) rajattomat kyvyt tietoisen mielemme avulla. Yhteistyön sujuminen vaatii ahkeraa, mutta lempeää treeniä. Pakottaminen ja kontrolloiminen eivät toimi.

Treeni: Kuvittele Sun Juttusi todeksi

Mieli ja keho toimivat siis keskinäisessä kiinteässä kimpassa.

Siksi on tärkeää rauhoittaa ja rentouttaa keho ennen varsinaista mielikuvatreeniä. Rauhoittaminen tapahtuu parhaiten hengityksen avulla. Kun annat kehosi rentoutua, rauhoittuu mielesi siinä ohessa automaattisesti.

Kunnon rentoutus on itsessäänkin jo paras mahdollinen terveys- ja voimarohto, minkä voit itsellesi antaa.

Kun olet rentoutunut, kuvittele Sun Juttusi totena. Näe, tunne ja koe, miltä se tuntuu. Tunne se voimakkaasti kehossasikin. Tunne intohimosi ja vapautesi – olemisen keveys. Kuvittele ja näe rinnallakulkijat, joiden kanssa jaat onnistumiset. Kiitä heitä ja itseäsi kaikesta. Anna lämmön ja rakkauden säteillä itseesi ja ulos itsestäsi. Kaikkialle.

Toista treeniä päivittäin. Uudelleenohjelmointiin tarvitaan kymmeniä, ehkä jopa satoja toistoja. Sitkeyslaji (mutta lempeä), jota kannattaa harjoittaa, sillä rentoutus ja siihen liitetty mielikuvittelu on tuloksellista unelmointia.

Unelmien ja todellisuuden raja on liukuva. Unelmasi luovat todellisuutesi. Unelmoi ja mielikuvittele sydämesi kyllyydestä.

 


Odotan innolla tapaavani sinut valmennuksissani, joihin voit tutustua tästä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image