5 vinkkiä: missä syödä ja juoda Barcelonassa

Moni matkaa Barcelonaan hyvän ruoan perässä. Jos tapakset, paella ja meren antimet on jo testattu, tässä 5 vinkkiä, mistä löytää maukasta, herkullista ja ennen kaikkea terveellistä ruokaa ja juomaa eri puolilta kaupungin keskustaa.

Flax & Kale (Carrer dels Tallers 74B)

Flax & Kale on vegaani- ja raakaruokaan erikoistunut ravintola, jonka listalla on myös kala-annoksia. Kaikki on luomua, ja myös gluteenittomia ruokia on tarjolla. Kaikessa on panostettu laatuun ja terveellisyyteen: tarjolla mm. suodatettua alkalisoitua vettä sekä huikea valikoima kylmäpuristettuja mehuja ja kasvimaitopohjaisia juomia. Mehuja ja pientä purtavaa (mm. raakakakkuja) saa myös take-awayna. Mehujen valmistusta voi seurata kadulta ikkunan läpi.

Toinen Flax & Kale -ravintola löytyy Ciutat Vellan alueelta osoitteesta Sant Pere Més Alt 31-33 sekä erillinen take away -piste osoiteesta Passeig de Gràcia 11. Ravintolan perustaja Teresa Carles on levittänyt terveellisen ruoan sanomaa Espanjassa vuodesta 1979 alkaen ja brändin alla toimii kaupungissa myös mm. kasvisravintola.

BeBo (Plaça Francesca Maria 5)

Kylmäpuristettuja mehuja ja mehushotteja, superfood-smoothieita, salaatteja, quinoa-kulhoja ja makeita jälkiruokia. Tarjolla myös mahdollisuus kokonaiseen detox-ohjelmaan. Kaikki luomua.

Supér Food + Coffee Store (Carrer de Roc Boronat 102)

Sant Martín kaupunginosassa sijaitseva pieni kahvila, joka tarjoaa nimensä mukaisesti paitsi kahvia, myös take-away-ruokaa, jonka voi syödä myös paikan päällä. Erilaisia valmiita salaatteja ja lämmitettäviä annoksia sekä kylmäpuristettuja mehuja. 3 ruoan (alkupala, pääruoka ja jälkiruoka) setti 9,90€, 2 ruoan 7,90€. Kaikki tehdään paikan päällä, kaikki raaka-aineet luomua. Vegaanit huomioitu.

El Café Blueproject (Calle Princesa 57)

El Bornin alueella sijaitseva viihtyisäksi sisustettu kahvila-ravintola tarjoaa 100% luomuraaka-aineista valmistettua vegaania ja raakaruokaa. Ruokalista vaihtelee kellonajan mukaan, päivällä mahdollisuus menukokonaisuuteen (alku-, pää- ja jälkiruoka + juoma) n. 16€. Tarjolla myös kolme eri aamiaisvaihtoehtoa. Kahvila on osa Blueproject-nimistä voittoa tavoittelematonta nykytaiteen säätiötä.

Biocenter (Carrer de Pintor Fortuny 25)

Kasvisravintola ja -kahvila, jossa tarjolla ruokaa aamusta iltaan, menu vaihtuu kellonajan mukaan. Kaikki luomua. Illallisella 3 ruoan (alku-, pää- ja jälkiruoka) menu n. 16€. Luomuoluita ja tuorepuristettuja mehuja.


Lue myös: 5 + 1 vinkkiä erilaiseen matkaan Barcelonassa

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image