Kuinka harmaasta blaah-aamusta muotoutui kaunis, koskettava päivä?

Me uuden ajan opettajat puhumme paljon avautumisesta sekä itsemme ja toisemme kohtaamisesta sydämen tasolla. Sydämen taso voi monelle olla niin vieras, ettei edes heti saa kiinni, mitä sillä tarkoitetaan.

Normielämämme on usein pintaa, jossa keskustellaan lähinnä asioista, töksäytellään milloin mitäkin – ja vain harvoin uskaltaudutaan sinne, missä todelliset tunteemme asustavat: sydämeen. Niin kauan kun emme osaa kohdata siellä itseämme, on vaikea kohdata myöskään muita.

Eräänä harmaana syyskuun päivänä sain kokemuksen todella syvästä kohtaamisesta ensin itseni, sitten ystäväni kanssa. Aamu alkoi niin masentuneissa tunnelmissa, että en ollut varma, mitä koko päivästä oikein tulisi.

En kuitenkaan enää yritä väkisin olla iloinen. Päätin antaa itselleni luvan blaah-oloon ja suorastaan vaalia sitä. Halusin kohdata tunteen ja kysyä, mitä sillä olisi minulle annettavaa. Harmaan sävyjen joukkoon alkoi pian löytyä aivan uusia värejä. Hyväksymisellä ja sallimisella tekee itselleen ihmeitä. 

Aivan samaan aikaan muualla tapahtui myös ihmeitä, jotka saavuttivat minutkin. Ystäväni oli käynyt läpi omia tunteitaan: ärsytystä, joka liittyi minuun. Hän lähetti minulle rohkean, avoimen ja koskettavan viestin, joka oli upea esimerkki siitä, miten monella tasolla me voimme asioita käsitellä, sekä ihmisenä että sieluina.

Blaah-aamun tarina on kokonaisuudessaan kuunneltavissa Taikaelämää-podcastista. Taikaelämää on nopeasti noussut Suomen kuunnelluimpien hyvinvointipodcastien joukkoon. ”Kuin lääkettä sielulle”, kiitteli eräs kuuntelija. Ota tämä siis seuraksesi sopivaan syksyiseen hetkeen – ja ehkä taas oivallat omistakin tunteistasi jotain uutta! 

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Hidasta elämää -kirjat ja muut sisällöt Storytelissä ILMAISEKSI 30 päivää uusille Storytel-asiakkaille! <3
Tarjous vain tästä!
close-image