Unelmiesi toteutuminen riippuu siitä, mitä teet tänään

Jos olet tyytymätön oloosi, tekemiseesi ja elämääsi, on sinun ryhdyttävä muuttamaan tilannetta. Miten yksinkertaista ja kuitenkin niin monimutkaista. Monille.

Joku nokkela on loihenut lausumahan, että tuumasta toimeen on maailman pisin työmatka. Ei pöllömmin lausuttu. Tätä tukee omakin näppituntumani vuosien valmennuskokemuksen pohjalta. Kuilu sanoista tekoihin on suuri ja pelottava. Monelle mahdoton ylitettävä.

Voit lukea satoja viisaita kirjoja ja kirjoituksia, saada briljantteja oivalluksia, kehitellä oivalluksia ideoiksi ja ideoita suunnitelmiksi, ymmärtää itseäsi ja analysoida pelkojasi, mutta tämä kaikki ei muuta vielä mitään, jos jäät sohvan nurkkaan istumaan ja odottamaan ihmeitä tapahtuvaksi. Uskon kyllä ihmeisiin. Niitä tapahtuu. Mutta vasta, kun ryhdyt hommiin antaaksesi niille tilaa ja mahdollisuuden. Ryhdyt itsekin niitä tekemään.

Unelmiesi toteutuminen riippuu siitä, mitä teet tänään. Aloita siis heti.

Olemme varsinaisia taitureita kehittelemään varteenotettavaltakin kuulostavia syitä lykätä ryhtymistä. ”Pitää miettiä” on kaikkien muiden mutkujen ja sitkujen lisäksi yksi yleinen vitkuttelukeino. Muutos on usein ja useimmille pelottavaa. Niinpä mielellä on otollinen maaperä suoltaa ilmoille innostuksen sijaan riskiä riskin perään. Kaikkea kamalaa ja kamalasta kamalinta. Mieli on supertaitava suurentelemaan kauhukuvia. Sillä ei ole mitään häpyä eikä rajaa. Ja niin se saa muutoshaluisimmankin tyypin tarttumaan rystyset pinkeinä kauhukahvoihin ja painamaan jarrupoljinta nilkka krampissa.

Mielenasiallakin on kuitenkin upea ja mahdollisuuksia täynnä oleva kääntöpuolensa. Voit halutessasi valjastaa mielen apuriksesi ja matkakumppaniksesi. Voit luoda erinäisten kehon rentoutustekniikoiden, visualisointien ja mielikuvittelun avulla innostusta, mielettömiä mahdollisuuksia ja nerokkaita ratkaisuja riskien, uhkien ja ongelmien sijaan. Mielikuvituksella ei ole mitään rajaa hyvässäkään.

“Kunnon rentoutus on paras voimistava lääke, mitä voit itsellesi antaa.” – José Silva

Mitä suurempaa muutosta haluat, sen pienemmin askelin on hyvä lähteä liikkeelle. Vaikka sinulla onkin suunta ja päämäärä, mihin olet menossa, keskity askeliisi sekä ”tässä ja nyt -hetkiin”. Nauti tekemisestäsi ja matkastasi. Ole myös joustava ja valmis muuttamaan suunnitelmiasi, jos ja kun jokin ei toimi, tai löydät jotain parempaa.

“Tekeminen ei koskaan riitä, jos laiminlyöt olemisen.” – Eckhart Tolle

Jos tavoittelet päämäärää väkisin vääntäen ja puskien – kuvitellen sen tuovan onnen ja autuuden – tulet todennäköisesti pettymään, luovuttamaan ja ehkä katkeroitumaankin. Energia on matalaa kaikessa tekemisessä, jonka päätarkoituksena on rahan, ihailun, kiitoksen ja kunnian tavoittelu. Energia on korkeaa ja vapaana virtaavaa, kun tekemisessä on tunteita, innostusta, intohimoa, lämpöä ja rakkautta.

Se miten ja mihin käytät energiaasi, vaikuttaa siihen, käytätkö elämäsi tarjoamat mahdollisuudet hyvinvointisi hyväksi. Käytä energiasi ja askeleesi viisaasti. Olet sen arvoinen!


Odotan innolla tapaavani sinut valmennuksissani, joihin voit tutustua tästä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image