2 avainta syvälliseen seksiin – Päästä irti kontrollista ja seuraa sydäntäsi

1. Syvenny itseesi.

Rakasta itseäsi, hyväksy itsesi ja ole armollinen itseäsi kohtaan. Rauha ja rakkaus ovat aina vastaus kaikkeen. Myös syvällinen seksi kumpuaa sisäisestä rauhasta ja rakkaudesta, ei niinkään fyysisistä tarpeista, suorittamisesta saati paineista. Seksi on rakkauden ilmaisemista, joten aloita rakastamalla itseäsi.

Kun olet rauhassa itsesi kanssa, et kaipaa toisilta ihmisiltä oikeastaan mitään. Et kaipaa vahvistusta itsetunnollesi tai ulkonäöllesi, vaan nautit niistä itse. Et kaipaa edes rakkautta, sillä tunnet rakkauden aina sisälläsi. Vaikket ole mitään vailla voit, saat ja sinun kannattaa nauttia rakkauden jakamisesta monin tavoin, myös seksuaalisesti.

Seksi on hyvin vapauttavaa, kun et hae itsellesi vahvistusta vaan sen sijaan jaat iloa, lämpöä, valoa ja rakkautta. Jaat toisen ihmisen kanssa kaiken sen rakkauden, tietoisuuden ja voiman, joita koet syvimmässä itsessäsi. Ensimmäinen askel kohti syvällisempää seksielämää löytyy aivan läheltäsi – sinusta itsestäsi.

Rakasta itseäsi niin vapautuneesti kuin ikinä osaat.

Silloin et myöskään yritä miellyttää, et takerru etkä esitä mitään. Kumppanisikin rentoutuu rehelliseen ja rentoon tunnelmaan, joka sinusta välittyy. Kumppanisi tuntee sen, että toimit rakkaudesta käsin. Annat kaiken tapahtua kuin itsestään.

2. Luovu odotuksista.

Älä aseta seksiin mitään odotuksia. Älä mieti mitä tulette tekemään, haluatko saada orgasmin tai kuinka kauan akti tulee kestämään. Ole mahdollisimman selkeästi TÄSSÄ. Kun olet läsnä, rentoudut, etkä odotakaan enää mitään. Haluat vain olla hetkessä siitä nauttien, ja luotat siihen että teet oikeat asiat – ajattelematta tai suunnittelematta.

Tämä voi tuntua pelottavalta mielessä, joka hakee aina kontrollia joka tilanteessa. Yhtäkkiä päästätkin irti ja annat asioiden tapahtua. Mieli pelästyy – miten kaksi ihmistä voi löytää yhteisen sävelen ilman suunnitelmia tai edes ajatuksia?

Vastaus on helppo: sydän löytää toisen sydämen. Rakkauden tasolla olemme yhtä. Ei ole “minun rakkauttani” ja “sinun rakkauttasi”, vaan Rakkaus, joka ilmaisee itseään meidän kauttamme. Tämä voi tapahtua monella hyvin erilaisella tavalla. Siksi seksikin voi olla monenlaista: arkista, villiä, hyvin fyysistä, tunteellista, jumalallista.

Kaikki yrittäminen tapahtuu aina mielen tasolla.  Seksissä ei tarvitse olla lopputulosta, eikä myöskään minkäänlaiseen tunnelmaan kannata pyrkiä. Tämä on loistava uutinen! Sinun ei tarvitse vaalia mitään tunnelmaa tarkoin valituilla liikkeillä, ilmeillä tai sanoilla. Tunnette kyllä kumpikin, mikä tuntuu parhaalta juuri nyt, kun hiljennytte ja annatte sen hetkisen tunnelman ja liikkeiden – tai paikallaan olemisen – vaan tapahtua.

Päästäkää irti kontrollista ja seuratkaa sydäntä.

Puhu sydämestäsi, tai ole ihan hiljaa, jos se tuntuu sillä hetkellä parhaalta. Liiku niin kuin sinusta oikealta tuntuu. Älä tee mitään mikä ei juuri sillä hetkellä tunnu luontevalta. Tämä hetki on ainutlaatuinen, joten se ilmaistaan ainutlaatuisella tavalla. Rakkaus kyllä löytää oikeat sanat ja liikkeet.


Mitran kehuttu kirja Seksi ja läsnäolo – opas rentoon nautintoon löytyy HE-puodista. Osta omasi TÄSTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image