Mehevät porkkana-kaurarieskat saavat mielihyvähormonit hyrräämään

Tätä reseptiä kehitellessäni keskitin huomioni kolmeen asiaan: herkulliseen makuun, pehmeään koostumukseen sekä terveellisyyteen. Mehevistä porkkana-kaurarieskoista tulikin juuri tällaisia. Pelkästään uunista tupruava rieskojen tuoksu sai mielihyvähormonit hyrräämään ja veden herahtamaan kielelle. Ensimmäinen puraisu pehmeää rieskaa vahvisti sen, että uunipellillinen hupenisi parempiin suihin siltä seisomalta.

Ohje on maidoton ja gluteeniton.

PORKKANA-KAURARIESKAT

Ohjeesta tulee noin 8 pientä rieskaa

4-5 porkkanaa (noin 400g)

3 dl kaurahiutaleita

1 tl psylliumia

1 tl soodaa

1 tl suolaa

loraus hunajaa

loraus porkkanoiden keitinvettä

VAIHE 1) Kuori ja pilko porkkanat. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi talteen ja jäähdytä.

VAIHE 2) Yhdistä kaikki aineet tehosekoittimessa ja pyöräytä sykäyksinä valmiiksi taikinaksi. Lisää tarvittaessa taikinan joukkoon porkkanoiden keitinvettä.

VAIHE 3) Lusikoi taikinakokkareita leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja muotoile ne pieniksi rieskoiksi kostein sormin. Paista 250 asteessa, noin 10-15 minuuttia.

 -20% alennusta Seksuaalisuus -kategorian tuotteista 16.2. asti etukoodilla NAUTINTO20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla OSTOSRAHA10 (yli 30€ tilauksiin) 
PUOTIIN
close-image
Uutuus - Rohkaisukirja ujoille →
KATSO LISÄÄ
close-image