Päivitä vanhat rottinkikalusteet kesäväreihin

KOTImaista ELÄMÄÄ -blogissa käsitellään tiloja, jotka vaikuttavat mielentilaan.

Ostimme perheellemme mökin, joka on rakennettu 80-luvulla. Kaupan mukana tuli kaikki irtaimisto, joka niin ikään oli peräisin 80- ja 90-luvuilta. Mökin ilmapiiriä voisi luonnehtia myös hässäkäksi, sillä sinne oli selvästi tuotu kaikki sellainen muualle kelpaamaton kama. Ehkä olet saattanut kuulla jostain, että ”ihan hyvä on vielä mökille, viedään sinne”.

Olen huomannut, että se fyysinen tila, jossa on ja elää, vaikuttaa tosi paljon siihen, millainen on mielentila. Jos ympäristö ei vaikuta omalta, se vähän kaihertaa sisäisesti.

Olen pitkin talvea roudannut roinaa ulos, ja toisaalta taas sortannut kestäviä luonnonmateriaalista tehtyjä huonekaluja, joita voi tuunata ja kunnostaa. Terassilta löytyi esimerkiksi nämä luonnonarmoilla olleet rottinkituolit – vankat mutta pinnoiltaan kulahtaneet.

Pesin ensin kalusteet kristallisoodalla eli kidesoodalla. Kun ne olivat kuivuneet, aloin pensselöimään. Varmasti nopeampi olisi ruiskuttaa, mutta minulla oli tarpeessa hidas viikonloppu, ja halusin tehdä asioita hitaasti. Käytin maalaamiseen ulkokalustemaalia, jota saa sävytettyä oman toiveen mukaan. Maalivärisävyjä löytyy paljon maalikauppojen seiniltä, mutta kassalta voi myös pyytää värisävykirjoja, joissa on valtava määrä värisävyjä.

Muutamien tuntien hitaan projektin (ja hyvien mietiskelysessioiden!) lopputuloksena syntyi uusi iltapäiväkahvipaikka:

Jos tämä muutos miellytti sinua, jaa se myös ystävillesi <3

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image