Tietoinen mies kulkee omaa polkuaan kohti tärkeitä elämän ja ihmisyyden taitoja

Mitä miehet tarvitsevat tässä ajassa? Mitä naiset tarvitsevat suunnattoman paljon, puhumattakaan lapsista?

Meidän yhteiskuntamme on jo pitkään keskittynyt kehittymään taloudellisesti ja opastamaan ihmisiä kuinka tulla ”menestyväksi”. Kun muistelen kouluaikojani, siellä opetettiin taitoja, joiden pääasiallinen tarkoitus on tehdä meistä yhteiskuntakelpoisia. Toisin sanoen pärjäämään työelämässä ja menestymään elämän fyysisillä osa-alueilla.

Mutta mitä me todellisuudessa jäämme kaipaamaan suunnattomasti ovat elämän taidot, erityisesti ihmisyyden taidot. Sen takia, mitä me tässä ajassa todella kaivataan, on tietoisuuden nousu. Niin miehet kuin naisetkin tarvitsevat ja mielestäni kaipaavat sitä jokaista solullaan, tietoisen miehen (myös naisen) tulemista. Tämä ei ole teoreettista vaan parhaillaan meneillään olevaa todellisuudessa tapahtuvaa evoluutiota.

Mitä on tietoinen mies?

Miehisyys on kriisissä tai toisin sanoen muutoksessa. Se, mitä olemme olleet miehinä koko historiamme ajan, on ollut valtavassa muutoksessa, erityisesti viime vuosikymmenten aikana. Unohdamme usein, että tämä aika, jota elämme ja kuinka siinä toimimme, ei ole ollut koskaan tällaista. Ei ihme että olemme hieman hukassa ja etsimme uutta suuntaa.

Biologia, kulttuuri, historia, uskomukset ja odotukset määrittävät paljon sitä, mitä miehen tulisi olla. Mies on toiminut lähes koko historian ajan biologian pohjalta, tehden miesten hommia ja toiminut miehen lailla, eli metsästänyt, ollut paljon miesten kesken ja reagoinut uhkiin väkivaltaisestikin. Enää asia ei ole näin tai ainakaan ei kaikissa tilanteissa ole sopivaa olla.

Tietoinen mies ei siis ole biologian uhri, vaan ylittää nämä rajat, kuitenkin syvästi kunnioittaen niiden tarpeita. Tietoinen mies ole reaktiivinen, vaan pystyy tekemään valintoja täysin omasta näkökulmastaan. Mies ei pelkästään ole ympäristön tulos, vaan hän itse pystyy määrittämään ympäristön elementtejä, jotka muokkaavat häntä miehenä.

sinaetolesina

Tietoinen mies ei tee valintoja pelkästään itselle, vaan hän pyrkii huomioimaan kumppaninsa, perheensä, maailmansa ja omat lahjansa. Näiden pohjalta hän tekee valintoja, jotka tukevat toivottavasti kaikkia edellä mainittuja.

Erityisen tärkeää on, että tietoinen mies tekee juuri sitä, mitä hänen kuuluu tehdä. Hän ei tyydy keskeneräisyyksiin, eikä myöskään yritä miellyttää kumppaniaan ja maailmaa, vaan hän tekee sen mitä hänen sydämensä halajaa. Tämä ei tarkoita itsekästä käytöstä, vaan se tarkoittaa sydämellistä ilmentymistä, josta kaikki hyötyvät.

Tietoisen miehen yksi tärkeimpiä askelia on se, että hän seuraa totuuttaan, omaa missiotaan ja elämän tarkoitustaan. Mikäli hän ei tätä ”totuutta” toteuta, hän ei koskaan tule saamaan täyttymystä elämästä. Koska meitä ja meistä on moneksi, jokaisen tietoisen miehen polku näyttää erilaiselta, uniikilta omannäköiseltä polulta. Sen takia vertailu, arvostelu ja liiallinen analysointi ei toimi enää, vaan ne ovat vanhan maailman jäänteitä, joilla ei ole paikkaa tietoisen miehen elämässä. Korkeintaan siinä, että mies tulee tietoiseksi niiden olemassa olosta, kuitenkaan reagoimatta niihin, muuten kuin korkeintaan hetkellisillä tunnereaktioilla.

Tietoinen mies on naiselle sitä mitä moni kaipaa miehen olevan. Läsnä tapahtuvassa elämässä, läsnä naiselle. Mies ei ole täydellinen, ainakaan yhteiskunnan mittareilla, mutta mies on halukas oppimaan, kehittymään ja harjoittamaan taitojaan kehittyäkseen paremmaksi mieheksi. Niin naiselle, kuin myös maailmalle.

Tietoinen mies on myös parasta naiselle, koska hän vihdoin vapauttaa naisen olemaan nainen ja itsensä olemaan mies. Mies ei tee sitä sen takia, että pitää ja on aina tehty, vaan sen takia, että hän voi ja pystyy valitsemaan. Hän ei myöskään ole robotti, joka pysyy jämäkästi siinä mitä on, vaan hän tietoisesti tarkastelee maailmaa, pysyy avoimena  ja sitä kautta tekee valinnat, kuinka toteuttaa hetki hetkeltä elämää.

Tämmöisiä miehiä on jo olemassa ja he tuovat myös hämmennystä ja jopa ärsytystä, koska he elävät tavalla, jolla ei ole koskaan eletty. Tämä hämmennys on tärkeää, sillä se luo mahdollisuuden johonkin uuteen, johonkin eheämpään, jossa ei enää ole pakottamista, hallitsemista ja alistamista. Näiden sijaan mies tuo kumppanilleen ja maailmalle rakkautta, hyväksyntää, voimakasta olemista, sekä mahdollisuutta uudelle kukoistukselle.

Tämä kaikki kuulostaa helpolta ja hyvältä, mutta se tuo mukanaan myös paljon kuonaa, jota ei ole ennen pystytty katsomaan silmästä silmään. Kaikki tämä on tarpeellista, jotta uusi, tietoinen mies voi nousta ja kehittyä, samalla antaen maailmalle ja kumppanilleen kaikkensa. Ei marttyyrimaisesti uhrautuen, vaan soturillisesti nousten haasteeseen ja antaen itsensä kokonaan, kehonsa, mielensä, sielunsa, seksuaalisuutensa ja sydämensä.

Oletko valmis tietoisen miehen tulemiseen? Sillä he ovat jo täällä, pienenä joukkona jatkuvasti laajentuen. Mikäli tapaat heitä, pidä heistä rakkaudellisesti kiinni, ei takertuen vaan arvostavasti hyväillen.


Teemu Syrjälän Elinvoimaisen miehen kirja – matkakertomus nykymiehelle kertoo kaiken oleellisen siitä, kuinka tulla elinvoimaiseksi mieheksi. Se on matkakertomus miehen terveyteen, rakkauteen ja seksuaalisuuden ihmeelliseen maailmaan. Kuinka tuoda näihin asioihin enemmän tietoisuutta ja ymmärrystä, ja sitä kautta kasvaa vahvemmaksi mieheksi, tasapainoisemmaksi isäksi, sekä rakkaudellisemmaksi kumppaniksi.

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VAIN 24 tunnin AJAN 25.9. klo 10 asti IHANAT UUTUUDET alennuksessa! Etukoodilla JOULU10 Paremman parisuhteen joulukalenteri ja Sielun sopukoita -joulukalenteri 10€ / kpl (norm. 14,90€) 
PUOTIIN
close-image