Jutta Larm (Gustafsberg): “Rakkaus – siitä elämässä on kysymys!”

Jutta Larm (Gustafsberg) ja Juha Larm (Rouvinen) ovat ystävystyneet yhteisen rakkauden kohteen kautta: molemmat pitävät luontoa ja luontoyhteyttä yhtenä suurimmista asioista, jonka äärellä voi kohdata todellisen itsensä. He kokivat asian niin merkittäväksi, että alkoivat rakentaa yhdessä luonnonhelmaan hyvinvointi-resortti Kurua, joka rakentuu vuoden 2017 aikana Ylöjärvelle.

Jutan ja Juhan Löydä oma luontosi -yhteisblogia pääset seuraamaan Hidasta elämää -sivustolla: blogista voi lukea Jutan ja Juhan kokemuksia henkisestä hyvinvoinnista, luonnon vaikutuksesta hyvinvointiin ja asioista, jotka heitä ovat opettaneet elämänpoluilla.

Nyt Jutta ja Juha riisuvat tittelit ja median luomat roolit ja kertovat, mitä heille tulee seuraavista sanoista mieleen – koska kaiken takana on ihminen.

ONNELLISUUS

Jutta: “Tärkein pyrkimykseni elämässä on olla onnellinen. Olen kompuroinut matkan varrella niin paljon, että tänään olen onnellinen hyvin pienistäkin asioista. En tarvitse kuin kauniin ajatuksen ja huomaan hymyileväni. Olen hyvin onnellinen juuri nyt!”

Juha: “Yksi tärkeimmistä elämäntaidoista. Vaatii harjoittelua ja on aina lähtöisin itsestä. Onnettomia ovat vain ne ihmiset, jotka ulkoistavat oman onnellisuutensa.”

EGO

Jutta: “Henkinen puoleni ja egoni toimivat sulassa sovussa. Myönnän saavani edelleenkin iloa pinnallisista asiosta. Tiedän kuitenkin, että voisin olla onnellinen ilman materiaa, joka on ympärilläni.”

Juha: “Vie vapauden ja kyvyn olla hyvä. Vasta egosta vapautuminen tekee ihmisestä aidosti vahvan. ‘Jätä egosi narikkaan’, toimii niin töissä, kotona kuin kuntosalillakin.”

RAKKAUS

Jutta: “Rakkaus – siitähän tässä elämässä on kysymys! Olen onnellinen siitä, että olen ymmärtänyt, että rakkaus on niin paljon enemmän kuin perinteinen naisen ja miehen välinen rakkaus. Pyrin rakastamaan kaikkea, mitä ympärilläni on. Aina se ei onnistu, mutta oppimassahan täällä ollaan!”

Juha: “Valinta. Lopulta kaikki kiteytyy valintaan pelon ja rakkauden välillä. Välillä tulee valittua väärin, mutta onneksi aina voi valita paremmin.”

juha1

KAUNEUS

Jutta: “Vuosien varrella olen oppinut katsomaan pintaa syvemmälle. Jos saan elää vanhaksi tiedostan, että sixpäkki ja rypytön iho katoavat. Siksi ne eivät ole enää niin merkityksellisiä, joskin saan treenaamisesta nautintoa. Kaunein ihminen on se, joka loistaa sisäistä valoa.”

Juha: “Kehen tekisit vaikutuksen maailmassa, jossa kaikki ovat sokeita? Täydellinen kauneus löytyy luonnosta.”

LUONTO

Jutta: “Hain aikaisemmin luontokokemuksia maapallon toiselta puolen meren ja tropiikin keskeltä. Vasta viime kesä oivalsin, että Suomen luonto on uskomaton! Kokemus luonnossa oli niin vaikuttava, että haluan jakaa tämän onnen myös muiden ihmisten kanssa. Siksi hyvinvointikeskus Kuru tehdään!

Juha: “Koti. Opettaja. Luonto antaa ihmiselle kaiken. Myös mahdollisuuden löytää itsensä.”

ELÄMÄN TARKOITUS

Jutta: “Kuten buddhalaisuudessa sanotaan, elämän tarkoitus on pyrkiä onnellisuuteen ja välttää kärsimystä. Ymmärrän buddhalaisuuden enemmän filosofiana kuin uskontona. Teen niitä asioita joista pidän ja jotka koen merkitykselliseksi elämässäni. Silloin tunnen, että elämälläni on oikea suunta.”

Juha: “Tehdä tästä maailmasta parempi paikka täältä poistuttaessa, kun tänne saavuttaessa.”

ILO

Jutta: “Olen löytänyt ilon. Saatan kikattaa ääneen monta kertaa päivän aikana. Se tunne on ihan super-mahtava! Ilon aiheet vaihtelevat hyvän ystävän kertomasta pervosta jutusta vastaantulevan ventovieraan ihmisen hymyyn.”

Juha: “Kyky olla onnellinen itsensä ja toisten puolesta. ‘Ilo on aina minun puolellani’, kuuluu viisaan suusta.”

jutta1

MENNEISYYS

Jutta: “Menneisyyteni on rakentanut minusta juuri niin vahvan, herkän ja kiitollisen ihmisen kuin olen. Ilman rankkoja kokemuksiani en olisi tällainen. Menneisyyteen ei voi meistä kukaan vaikuttaa, joten siksi on parempi hyväksyä tapahtuneet ja elää niiden kanssa.”

Juha: “Antaa mahdollisuuden oppimiseen. Menneisyys ja palaute ovat lahjoja, mutta vain toista voit pyytää. Kasvamista tapahtuu vasta kun osaa yhdistää molemmat.”

TULEVAISUUS

Jutta: “Jos minulla olisi kristallipallo, en kurkistaisi siihen. On mahtavaa, että huomisesta ei vielä tiedä. Siksi elänkin täysillä tätä hetkeä. Hetkessä elämisestä puhutaan paljon, mutta harva on kuitenkaan oikeasti sisäistänyt, mitä se todellisuudessa tarkoittaa.”

Juha: “Tulevaisuudessa asuu suurin voimavaroistamme – toivo. Se täyttää huomisen mahdollisuuksilla. Sitä voi elää todeksi teoilla ja valinnoilla tässä hetkessä.”

KIITOLLISUUS

Jutta: “Tämä on tärkein hyveeni. Kiitän mielessäni lukemattomia kertoja päivässä asioita, joita tapahtuu. Sanon myös äänen sanan kiitos tosi usein. Kun menen nukkumaan teen usein kiitollisuusharjoituksen. Kiitän kymmenestä asiasta, jotka tuntuvat sillä hetkellä olevan mielen päällä.”

Juha: “Yksi tehokkaimmista onnellisuuden työkaluista. Tunne, jonka saa kokea toista ihmistä, elämää ja jokaista hetkeä kohtaan.”

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image