Elämäni tärkeimmät sanat

maiccu_blogi

Rakas minä; Olen pahoillani, että en ole aina ollut itselleni lempeä ja hyväksyvä. Olen pahoillani, että en ole osannut rakastaa itseäni sellaisena kuin olen vaan olen koettanut aina löytää erilaisia syitä siihen miksi en ole riittävä ja tarpeeksi hyvä. Olen pahoillani, että monissa tilanteissa en ole kuunnellut sydäntäni ja sen johdatusta vaan olen tehnyt kompromisseja ja koettanut mennä järjen äänen perässä. Olen pahoillani, että en ole ollut itseeni tyytyväinen tässä ja nyt vaan aina tavoitellut jotain muuta, jotain sellaista mitä en siinä hetkessä ole ollut. Olen pahoillani, että olen sättinyt itseäni niin monesta asiasta, suorastaan syyttänyt ja ollut vihainen. Olen pahoillani, että olen unohtanut itseni nurkkaan, silloinkin kun olisi ollut aika loistaa ja tulla näkyväksi. Olen pahoillani, että olen hävennyt itseäni ja uskotellut, että ei minua kukaan halua kuunnella, että en minä mitään mistään tiedä. Olen pahoillani, että olen sanonut monesti, että on turhaa yrittää, olenhan minä jo kaiken kokeillut. Olen pahoillani, että olen käskenyt antaa periksi ja luovuttaa. Olen pahoillani, että en olen muistanut kiittää itseäni riittävästi onnistumisen hetkellä. Olen pahoillani, että en ole juhlinut elämää jokaisena hetkenä, vaan odottanut jotain parempaa tai tärkeämpää hetkeä.

Anna minulle anteeksi, että olen vastoinkäymisten hetkellä syyttänyt ulkopuolellani olevia asioita, tilanteita tai ihmisiä. Anna minulle anteeksi, että olen vaatinut muutosta, ymmärtämättä että olen itse muutos, jota odotan ja vaadin. Anna minulle anteeksi, että niin pitkään en ymmärtänyt mitä se tarkoittaa, että olemme kaikki yhtä, että minä olen jo se, joka minä aina olen halunnut olla. Minä olen sinä ja sinä olet minä, me olemme kaikki sitä mitä haluamme olla. Anna minulle anteeksi, että olen unohtanut, että minä itse luon kaiken sen mitä eteeni tuodaan, sen kaiken mitä edessäni näyttäytyy. Anna minulle anteeksi, että en ole ymmärtänyt olevani myös sitä mitä en halua olla ja olen antanut sen hallita elämääni ja tekojani liiaksi. Anna minulle anteeksi, että olen ollut usein turhautunut ja hämilläni enkä ole luottanut siihen, että suunta on aina oikea ja olen siellä missä minun kulloinkin kuuluu olla. Anna minulle anteeksi, että olen usein ollut jääräpää enkä aina ole luottanut prosessiin.

anna-anteeksi

Kun annat anteeksi, et muuta menneisyyttä, muutat tulevaisuuden!

Kiitos, että oppinut olevani vastuussa omasta elämästäni ja kaikesta siinä. Kiitos, että saan olla se, joka olen. Kukaan vaadi minulta enempää kuin vaadin itse itseltäni. Kiitos aivan kaikista kasvun hetkistä, niistäkin jotka ovat tehneet kipeää. Kiitos, että elämässäni on paljon kauneutta ja rakkautta. Kiitos siitä, että olen löytänyt oman intohimoni, elän ja etenen sen viitoittamaa tietä. Kiitos että elämässäni on niin paljon erilaisia kokemuksia, jotka opettavat minulle kiitollisuutta ja kunnioitusta kaikkea elämää ja elollista kohtaan. Kiitos kaikista tunteista ja tunteiden kirjosta, jotka tekevät elämästä värikästä. Kiitos, että olen nyt tässä ja edessäni avautuu uskomattomien mahdollisuuksien kirjo. Kiitos, että saan tehdä valintoja ja tarttua erilaisiin haasteisiin, eikä elämäni koskaan ole tylsää. Kiitos, että olen, elän ja hengitän. Kiitos, että olen oppinut pyytämään anteeksi ja hyväksymään oman polkuni kaikkine mutkineen ja käänteineen, sekä jokaisen polun joka eroaa omastani.

Olen pahoillani, Anna minulle anteeksi, Minä rakastan Sinua, Kiitos!

Rakas minä; Minä Rakastan Sinua!

Näiden sanojen toistaminen ja sisäistäminen voi muuttaa sinun elämääsi yhtä paljon kuin se on muuttanut minun elämääni.

Rakkaudella,

Maiccu

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image