5 tapaa avata elämäsi solmuja – Pidä lähelläsi ihmisiä ja asioita, joista tulee hyvä olo

1. Tarkastele, tukeeko ympäristösi tavoitteitasi. Voitko oikeasti hyvin siellä, missä elät, teet töitä ja vietät vapaa-aikaa? Vääränlaisessa ympäristössä toimiminen on raskasta, tuulimyllyjä vastaan ei kukaan jaksa loputtomiin taistella. Kannustava ilmapiiri sen sijaan saa sinut kukoistamaan.

2. Pyri pitämään sanasi, tekosi ja tunteesi linjassa. Ole puheissasi ja teoissasi rehellinen: älä sano tai tee sellaista, mikä tuntuu sinusta väärältä. (Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse ilmaista kenelle tahansa. Rehellisyyden nimissä ei ole syytä loukata muita.)

3. Tule tietoiseksi uskomuksistasi – ja opettele ymmärtämään, että ne eivät ole totta. Rajoittavat uskomukset ovat yksi tehokkaimmista tavoista jäädä elämässään jumiin. Uskomusjärjestelmä voi olla kuin lasinen labyrintti: et näe sitä, mutta se antaa sinun edetä vain tiettyyn suuntaan.

4. Huolehdi siitä, että arvosi toteutuvat päivittäisessä elämässäsi. Priorisoi ne asiat, jotka ovat sinulle tärkeitä. Jos vaikkapa perhe ja hyvinvointi ovat listasi kärkipäässä, olethan varannut niille riittävästi aikaa arjessa?

5. Vapaudu roolien vankilasta. Uskomusten lisäksi identiteettisi määrittelee paljon sitä, mihin pystyt ja mitä itseltäsi vaadit. Älä yritä ahtautua rooleihin, jotka eivät tunnu omilta. Muista, että minäkäsitystä voi muuttaa positiiviseen suuntaan: niin että se antaa sinulle mahdollisuuksia eikä vie niitä.

26899991_xl teksti

Kurkkaa Anna valosi loistaa -rohkaisukortit:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image