Näin kutsut ihmeet elämääsi

1. Käyttäydytkö epäystävällisesti joissakin tilanteissa?

Kiltteys on äärimmäinen rakkauden osoitus itseäsi sekä muita kohtaan. Sen todistaminen, vastaanottaminen ja jakaminen saa keskushermostosi vapauttamaan serotoniinia. Tiedosta ja kitke pois epäystävällisyys sisältäsi, jotta voit ilmentää paremmin ystävällisyyttäsi.

2. Kenelle et ole antanut anteeksi?

Kauna, katumus, suru, syyllisyys, häpeä, nöyryytys — nämä ovat kaikki valituksen aiheita, ja ne usein ilmenevät kun on vielä anteeksiannettavaa. Mielesi ei pidä anteeksiantamisesta. Se tuntuu usein epäreilulta. Totuus, joka sinun tulee tietää on, että me kaikki kaipaamme samoja asioita: rakkautta, arvokkuutta, yhteyttä ja hyvän olon tunnetta. Jos pystymme olemaan myötätuntoisia itseämme ja toisia kohtaan, me pystymme myös vastaanottamaan sitä. Anteeksianto on avain ihmeiden tapahtumiseen.

3. Mitä jätät antamatta?

Ainoa puutos, missä tahansa tilanteessa on se, mitä jätät itse antamatta. Kun vedät syvään henkeä epämukavan hetken edessä ja sallit nähdä mitä ympärilläsi todella tapahtuu, saatat yllättyä siitä, kuinka suuri vaikutus sinulla on asioihin. Nyt sinun on mahdollista nähdä uusi todellisuus.

4. Muuta aivojesi alkemia.

Toivo onnea heille, jotka ovat kohdelleet sinua väärin. Se ei ole helppoa, mutta mielemme ovat yhteydessä. Kun sallit itsesi toivoa onnea “vihollisillesi”, kaksi asiaa voi tapahtua: he muuttavat käyttäytymistään tai sinä lakkaat välittämästä. Tai jopa molemmat.

5. Älä pelkää, koska pelko estää rakkautta syöksymästä elämääsi.

Mikä on se, mitä pelkäät? Kuolema? Kipu? Torjunta? Meditoi. Opi tuntemaan tämä puolesi. Meillä jokaisella on omat pelkomme. Kysymys kuuluu, kumman annat ohjata elämääsi: pelon vai rakkauden? Joka tapauksessa kasvat kohti pelkoa tai rakkautta. Kumpi on sinun suuntasi?

6. Ymmärrä, että opit kahdella tavalla — ilon tai kivun kautta.

Kipu on väistämätöntä elämässä, mutta kärsiminen on vapaaehtoista. Kun valitset kivun polun — tietoisesti tai tiedostomattomasti — se voi olla todella loistava opettaja. Mutta kun valitset ilon polun, oppitunti osuu ja uppoaa paljon syvemmälle. Se vaatii tietoisuutta ja hyväksymistä. Sitten vain istu alas ja tunne rakkaus. Se kiirehtii elämääsi ja kutittelee sisintäsi. Ja sinä vain kikattelet.

7. Ole rakkaus. Heti.

Meidän suurin mahdollisuus oppia saavuttamaan korkein potentiaalimme on juuri nyt. Lopeta vastustaminen. Tervetuloa rakkauteen.

Lähde: www.mindbodygreen.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image