Voiko sairauksia “peruuttaa”? Katso Deepak Chopran vastaus videolta

Helsingissä 11.6. hyvinvoinnin tulevaisuudesta luennoiva Deepak Chopra piti 10.6. lehdistötilaisuuden, jossa olimme mukana. Allaolevassa videossa Deepak kertoo, miten diabeteksen kaltaisissa autoimmuunisairauksissa ja kroonisissa sairauksissa, kuten astmassa, taustalla on elimistön tulehdustila.

Deepak mainitsee myös geenitutkija Rudolph E. Tanzin (jonka kanssa yhteistyössä on syntynyt kirja Superaivot), jonka tutkimusten mukaan 5% sairauksiin liittyvistä geenimutaatioista on sellaisia, joita ei voi pysäyttää. Esimerkkejä tällaisista sairauksista ovat tietyt leukemian lajit.

Toisaalta tämä tarkoittaa sitä, että 95% sairauksista on teoriassa – Deepak painottaa, että tätä ei ole vielä todistettu käytännössä – mahdollista estää, ja jopa muuttaa sairauden prosessi pahenemisesta parantumiseksi. Esimerkkeinä tällaisista sairauksista, jotka voidaan “peruuttaa”, Deepak mainitsee mm. astman ja reuman.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image