Aaro Löf: Saat sen mitä annat. Mutta mitä oikeastaan annat?

“Mutta kun olen jo yrittänyt”, “olen antanut kaikkeni”, “olen antanut mutta en saa koskaan mitään takaisin” tai “en ymmärrä miksi aina käy näin”.

Niinko?

Kuulemani sanat nousevat mieleen kun katson jälkeä jonka olen maailmaan jättänyt. Haluaisin sanoa, että olen tehnyt parhaani. Mutta rehellisesti, siitä on kauan kun seisoin jonkin asian takana koko sydämelläni.

Antaminen on saamista. Se mikä virtaa lävitseni ja josta saan voimaa olen minä itse. Antamatta jätetty on saamatta jäänyttä.

 

Määrä. Olisin voinut antaa enemmän. Kirjoittaa artikkeleita, blogikirjoituksia, parempia vastauksia sähköposteihin. Laajempia uutiskirjeitä. Moninkertaisen määrän parempia videoita. Tavata useampia ihmisiä. Ottaa vastaan useampia asiakkaita. Ja monta muuta asiaa.

Laatu. Hyvä aloitus, lopetus ja kuljetus niiden välillä. Harjoiteltu ja tiivistetty sisältö. Toimiva ja harmoninen kokonaisuus. Ymmärrys laajasta mittakaavasta. Tätä kaikkea ja paljon muuta on laatu. Olisin voinut parantaa jokaisessa.

Syvyys. Syvyys on sitä, että vuodatan koko olemukseni, siihen mitä teen. Tunnen ja hengitän sitä mitä annan. Olen läsnä sille. Annan sille elinvoimaani. Olen paljas ja kaikkea sitä mitä siinä hetkessä olen. Kyllä, olisin voinut olla alastomampi, antaa kaiken tuntua ja uskaltaa.

Antaminen on saamista

Elämä voi virrata lävitseni ja ravita minua sekä kaikkia ympärilläni. Voin pitää sen myös piilossa sisälläni, jättäen niin itseni kuin ympäristöni näivettymään.

“ainoa menetetty rakkaus on rakkaus jota ei ole tunnettu ja annettu eteenpäin” – se joka osui aina asian ytimeen.

Koska viimeksi tunsit olosi kaikkesi antaneeksi?
Teitkö sen silloin sinulle tärkeä asian vuoksi?

Metsä vastaa kuin…

Jokainen aloitteeni on ollut tuloksekas. Jokainen sieluni paljastaminen on saanut veden ympärilläni aaltoilemaan. Kun toimin, elämä vastaa aina, välittömästi.

Riippumatta siitä olenko tietoisesti valinnut ne tulokset joita näen elämässäni, saan aina tuloksia. Jos en anna sitä mitä minulla on annettavanani, elämä jää odottamaan panostani. “Pystyt kyllä parempaan, odotellaan vielä” – se sanoo peukut pystyssä ja hymysuin. Jos se joutuu odottamaan liian kauan, se saattaa myös näpäyttää.

Mieleeni muistuu tarina miehestä joka rukoili taivaista lottovoittoa. Vuosia sen jälkeen kun hän aloitti rukoilunsa, hän lopulta kyllästyi odottamaan ja huusi yläilmoihin suuttumuksensa. Kesken sadattelun taivas avautui ja mies sai taivaiden herralta närkästyneen vastauksen “menisit nyt hemmetti edes ostamaan sen kupongin!”

Miten hyödyt tästä tekstistä?

  • kysy itseltäsi onko tämä se asia joka saa sinut elämään ja johon haluat antaa määrällisesti, laadullisesta ja sellaisella syvyydellä joka ravitsee sinua? Jos ei, miksi haaskata aikaa?
  • kysy oletko rehellinen itsellesi? Annatko määrällisesti, laadullisesti ja sillä syvyydellä, että koet antaneesi itsesi?
  • kysy mitä se mitä saat elämältä juuri nyt kertoo siitä mitä annat elämälle?
  • mitä seurauksia sillä, että olet pidätellyt on jo elämässäsi?
  • minkä voisit juuri antaa virrata ulos sinusta?
Löysin kerran itseni rukoilemasta. Rukoilin, että saisin antaa kaikkeni. Jokin veti minut hiljaiseksi ja hymyn saattelemana tajusin pyytäväni jotain joka on minun vallassani. Ehkä minulle vastattiin. Tuki on joka hetkessä. Kun vain muistan ostaa kupongin.

sydämellä, aaro

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image