Sampo vaalea tausta

Energian Ihme – Lisää ravintoa aivoille

Ravintolisillä saa virtaa aivoihin, ainakin Sampon aivoihin.

Toistaiseksi jatkuva aivomittausprojektini on nyt edennyt lisäravinnevaiheeseen. Pääsin neljänteen mittaukseen vasta joulun alla ja nyt mittaustuloksen saatuani on aika pöyhäistä tuota jaksoa hieman paremmin. Edellisen jakson vegaaniruokavalio osoittautui minulle epäedulliseksi, ainakin noin lyhyenä jaksona toteutettuna.Uudelle jaksolle sain aivotutkijoiltani itselleni räätälöidyn ehdotuksen lisäravinteista ja niiden annostuksista, tavoitteena optimoida aivojeni toimintaa. Päätin kokeilla asiaa.

Arvokasta puuhaa

Askelten suunta vei Riihimäen Life -kauppaan, jossa minun “eläinkokeeseeni” suhtauduttiin innolla ja asiantuntemuksella. Ostoslista oli mittava ja minulle, joka en ole tottunut ottamaan ravinteita tablettimuodossa, sen toteuttaminen tuntui suorastaan oudolta. Pian tiskillä oli arvokas kassillinen purkkeja ja minusta tuntui entistä hassummalta. Ei siis pelkästään kallis vaan arvokas lasti, kuten tulemme pian huomaamaan. No, ei auta maalaispojan ihmetellä nykymaailman meininkiä. Annostelin ostokseni myöhemmin dosettiin, joka juuri ja juuri riitti tarkoitukseen.

Pilleridieetti

Edessä oli nyt muutama kuukausi lisäravinteilla terästettyä, vehnätöntä ja perunatonta ruokavaliota. Muutaman viikon kuluttua aloituksesta, oloni oli likimain ennallaan, ehkä havaittavissa oli kuitenkin hienoista keveyttä ja raikkautta. Mistään suuresta erosta ei kuitenkaan ollut kysymys. Energiavirtaukset aisti kuitenkin hieman paremmin ja se tietenkin miellytti minua. Mikään muu ei muuttunut merkittävästi jakson lopullakaan, olo oli ihan hyvä ja raikas. Meditaatiokäytäntöni pidin ennallaan.

Intel outside

Oli mittauksen aika Espoossa. Anturit kiinni kupoliin ja töpseli koneeseen. Tutuksi tullut mittausrutiini käyntiin ja antaa Intelin prosessorin raksuttaa samalla kun oma prosessori ottaa rennommin. Tuloksena oli oheinen raportti, joka kertoi likimain kaikkien arvojen menneen kohti parempaa eli ilmeisesti hommassa on jujunsa.

Aivomittaus nro 4
Aivomittaus nro 4

Ruokabisness ei ole meille eduksi

Se juju taitaa olla siinä, että tuo kaupasta ostettava perusruoka on onnistuttu köyhdyttämään perusteellisesti tehoviljelyn ja optimoidun elintarviketuotannon tuloksena. Nuo syödyt tabletithan sisältävät elintarvikkeisiin normaalisti kuuluvia aineksia suurina pitoisuuksina, jolloin ne paikkaavat tehokkaasti perusruokavalion puutteita. Mutta kun en ole ravintoekspertti, on minun keskityttävä vain siihen, miltä minusta tuntuu ja mitä minä koen.

Luomua tulevaisuutta

Minä tykkään syödä luomua aina kun se on kohtuudella mahdollista. Se on ihan makuasiakin. Maataloutta kohtalaisen hyvin ymmärtävänä haluan kannustaa mahdollisimman monia viljelijöitä vaihtamaan luomutuotantoon. Se on nykyisin kannattavampaakin ja sanokaa minun sanoneen että kysyntä tulee vielä nousemaan ihan eri tasolle. On erityisen tärkeää syödä rikkaampaa ravintoa. Syödä laatua, ei määrää. Minä oikeasti haluaisin, että nuo meille tärkeät ainesosat olisivat mukana ravinnossamme sen luonnollisina osasina, juuri niinkuin luonto on asian tarkoittanutkin.

Mutta tutkitaanpa lisää

Mutta ei tässä vielä kaikki. Pyysin aivotutkijoita tekemään yhden lisämittauksen: Mittauksen, jonka aikana nostaisin värähtelyäni tietoisesti ja tavoitteena olisi taltioida se, mitä tuon syklin aikana tapahtuu. Sovimme, että ensin on pelkkää rentoutumista parin minuuttin verran, sitten kolme minuuttia kohotettua värähtelyä ja sen jälkeen jälleen kaksi minuuttia rentoutumista.

Vibrate now!

Mittaajat antoivat minulle komennot aloittaa eri jaksot ja niin minä nostin värähtelyäni komennon tullessa kohdalle. Ai että miten minä sen teen? Olen joskus kauan sitten Intiassa Yogi Sadhgurun opissa ollessani saanut käsiini tekniikan, joka ei vielä silloin minulle kunnolla auennut. Nyt myöhemmin energiahoitoja opiskellessani oivalsin, että silloisen nopean hengitystekniikan ja Inner Engineering menetelmän edut voi luoda myös tietoisella tahtotilalla. Eli voin nostaa värähtelytasoani keinotekoisesti. Ulkopuolisen on lähes mahdoton havaita mitään selkeää muutosta minussa mutta niin energiakehossani kuin fyysisessäkin kehossani tapahtuu paljon. Sykkeeni nousee usealla kymmenellä ja konkreettinen värähtely nousee myös.

Taisi osua naulan kantaan

Kun mittaussessio oli ohi, olivat mittaajat innoissaan kuin kesäiset pikkupojat jäätelökioskilla. Mittauskäyrät olivat reagoineet välittömästi kehoitukseen kohottaa värähtelyäni ja yhtälailla välittömästi lopetuskehoitukseen. Mutta se, mitä tapahtui tuon jälkeen on se todella mielenkiintoinen osuus. Kohotetun värähtelyn jälkeisessä irtipäästämisen tilassa aivojen toimintaa kuvaavat arvot näyttivät menevän kohti harmoonista ihannealuetta. Tutkijoiden mukaan oli kuitenkin liian aikaista vetää johtopäätöksiä, materiaali pitää analysoida kunnolla. Ja kun sitä raporttia ei vielä tätä kirjoitettaessa ole olemassa, joudun pitämään itseäni jännityksessä asian tiimoilta. Oikeastaan asia ei jännitä lainkaan koska tiedän, että homma toimii. Olen sen itse niin monesti kokenut.

DNA on uudelleenohjelmoitavissa

Ja miten tämä sitten liittyy viimeaikaisiin, erittäin hienoihin tieteellisiin uutisiin DNAn muokattavuudesta tietoisuuden ja tunteiden avulla? Tietoisuudella ja tunteilla on välitön vaikutus kehoomme ja siten me voimme todellakin valita sen miten voimme. Arvostettu opettajani David Simon sanoi aikoinaan että ainakin 95% ihmisenkehon sairauksista juotaa juurensa mieleen ja juuri siitä tässä on kysymys.

Irtipäästämisen riemua

Hurraa, tietoinen elämä. Hurraa, ajatuksista ja tunteista irtipäästäminen! Minulle meditaatio on usein juuri tuossa värähtelyssä hengailua. Kannattaa kokeilla, tulet yllättymään sen vaikutuksesta. Eli: Hurraa, Meditaatio!

Hyvää Elämää Etsimässä

Lisää tästäkin aiheesta ensi Lauantaina 18.1. klo 13 alkavassa Hyvää Elämää Etsimässä -tapahtumassa Riihimäellä. Niemisen Pequ ja minä avaamme tuolloin omia oivalluksiamme matkoiltamme kohti hyvää elämää. Tule mukaan matkallemme!

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image