Herkkä ihminen, olet juuri oikeanlainen

Kuinka suhtaudut herkkyyteesi?

Hermojärjestelmän herkkyys on synnynnäistä. Et voi valita herkkyytesi astetta, mutta voit valita miten suhtaudut herkkyyteesi. Saatat yrittää peittää sitä, rakentaa suojamuureja, väheksyä itseäsi ja yrittää muuttua “sopivammaksi”.

Vai opetteletko mieluummin rakastamaan ja arvostamaan itseäsi ja herkkyyttäsi juuri sellaisina kuin olette? Tutustut itseesi paremmin, opettelet tuntemaan kehosi ja mielesi reagointitavat ja tarpeet. Alat hyväksymään itsesi sen sijaan, että yrittäisit koko ajan muuttua ja olla jotakin mitä et ole.

Kehitys tapahtuu hyväksymällä

Kysytkö usein itseltäsi, miten voisin muuttua ja kehittyä, jotta sopisin tähän tilanteeseen tai työpaikkaan? Tähän kiireeseen ja tahtiin? Tähän ympäristöön tai ihmissuhteeseen? Oletko itse asiassa jatkuvassa tyytymättömyyden vireessä itseäsi kohtaan?

Jos pysähdyt miettimään tätä ja tunnistat tyytymättömyyttä, onko se oikein ja kohtuullista Sinua kohtaan, joka varmasti teet joka hetki parhaasi tässä maan päällisessä elämässä niiden kykyjen, ominaisuuksien ja ymmäryksen pohjalta, mitä Sinulla on?

Ymmärrykseni mukaan elämme ihmisenä, jotta kehittyisimme henkisesti yksilöinä ja kokonaisuutena. Kehittyminen on siis tarpeen, mutta aina se ei tarkoita muuttumista, vaan suurin kehitys voikin seurata siitä kun hyväksyy sen mitä on ja riisuu kaiken turhan pois.

Mitä haluat tehdä itsesi ja herkkyytesi hyväksi?

Mitä jos kääntäisit kysymyksen toisin päin: Mitä haluan tehdä itseni ja herkkyyteni hyväksi, jotta ympäristöni ja toimintani tukisi minua ja lahjojani pääsemään esiin? Antaisinko itseni olla sitä mitä olen, rauhassa, omana itsenäni? Mitä seuraisi siitä, jos irtautuisin turhasta ponnistelusta ja jatkuvasta yrittämisestä?

Miten herkkyytesi kiittääkään, kun alat suhtautua siihen yhä avoimemmin, uteliaisuudella ja lempeydellä. Se alkaa näyttää kukintojaan. Se uskaltaa vähitellen tulla enemmän esille, luottavaisena ja hyväksyttynä.

Antakaamme herkkyyden kukkia ja inspiroida

Mitä tämä maailma olisikaan ilman herkkyyttä? Ehkä kokoelma faktoja, toimintoja ja materiaa. Kuka tahtoisi elää sellaisessa maailmassa? Antakaamme siis herkkyyden kukkien kukkia ja inspiroida niin itseämme kuin ympärillämme olevia.

Olet juuri oikeanlainen – sellaisena kuin olet – juuri nyt.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image