Herkkä ihminen, olet juuri oikeanlainen

Kuinka suhtaudut herkkyyteesi?

Hermojärjestelmän herkkyys on synnynnäistä. Et voi valita herkkyytesi astetta, mutta voit valita miten suhtaudut herkkyyteesi. Saatat yrittää peittää sitä, rakentaa suojamuureja, väheksyä itseäsi ja yrittää muuttua ”sopivammaksi”.

Vai opetteletko mieluummin rakastamaan ja arvostamaan itseäsi ja herkkyyttäsi juuri sellaisina kuin olette? Tutustut itseesi paremmin, opettelet tuntemaan kehosi ja mielesi reagointitavat ja tarpeet. Alat hyväksymään itsesi sen sijaan, että yrittäisit koko ajan muuttua ja olla jotakin mitä et ole.

Kehitys tapahtuu hyväksymällä

Kysytkö usein itseltäsi, miten voisin muuttua ja kehittyä, jotta sopisin tähän tilanteeseen tai työpaikkaan? Tähän kiireeseen ja tahtiin? Tähän ympäristöön tai ihmissuhteeseen? Oletko itse asiassa jatkuvassa tyytymättömyyden vireessä itseäsi kohtaan?

Jos pysähdyt miettimään tätä ja tunnistat tyytymättömyyttä, onko se oikein ja kohtuullista Sinua kohtaan, joka varmasti teet joka hetki parhaasi tässä maan päällisessä elämässä niiden kykyjen, ominaisuuksien ja ymmäryksen pohjalta, mitä Sinulla on?

Ymmärrykseni mukaan elämme ihmisenä, jotta kehittyisimme henkisesti yksilöinä ja kokonaisuutena. Kehittyminen on siis tarpeen, mutta aina se ei tarkoita muuttumista, vaan suurin kehitys voikin seurata siitä kun hyväksyy sen mitä on ja riisuu kaiken turhan pois.

Mitä haluat tehdä itsesi ja herkkyytesi hyväksi?

Mitä jos kääntäisit kysymyksen toisin päin: Mitä haluan tehdä itseni ja herkkyyteni hyväksi, jotta ympäristöni ja toimintani tukisi minua ja lahjojani pääsemään esiin? Antaisinko itseni olla sitä mitä olen, rauhassa, omana itsenäni? Mitä seuraisi siitä, jos irtautuisin turhasta ponnistelusta ja jatkuvasta yrittämisestä?

Miten herkkyytesi kiittääkään, kun alat suhtautua siihen yhä avoimemmin, uteliaisuudella ja lempeydellä. Se alkaa näyttää kukintojaan. Se uskaltaa vähitellen tulla enemmän esille, luottavaisena ja hyväksyttynä.

Antakaamme herkkyyden kukkia ja inspiroida

Mitä tämä maailma olisikaan ilman herkkyyttä? Ehkä kokoelma faktoja, toimintoja ja materiaa. Kuka tahtoisi elää sellaisessa maailmassa? Antakaamme siis herkkyyden kukkien kukkia ja inspiroida niin itseämme kuin ympärillämme olevia.

Olet juuri oikeanlainen – sellaisena kuin olet – juuri nyt.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image