Sampo vaalea tausta

Energian Ihme: Meditoiva Bisnesmies – Sydämen asialla

Sampo vaalea taustaOnpa ollut tuuhea alkuvuosi. Kirjoittelut ovat jääneet vähemmälle mutta meditoinnit ovat pysyneet matkassa. Tietenkin. Viimeksi jäimme siihen, että valmistelin sinua meditointiin ja pyysin sinua lataamaan tueksesi tekemiäni äänimeditaatioita, toivottavasti olet kokeillut niitä. Ne auttavat sinua laskeutumaan tämän arkisen hälinän tuolle puolen.

Sydämen ääni

Meditaatio on rauhoittumista ja sisäiseen hiljaisuuteen laskeutumista. Se on sisäisen viisauden kuuntelemista ja sen nostamista mukaan jokapäiväiseen elämään. Tuo niin sanottu Sydämesi ääni, Sydämesi viisaus tai minkä nimen sille nyt haluatkin antaa, on aina tiennyt mikä on sinulle parhaaksi. Se ei ole ollut ikinä väärässä, eikä tule olemaan. Sinun pitää vain tunnistaa tuo ääni ja ottaa sen vinkeistä vaari.

Aivojen uusi aika

Samalla kun alat kuulla sydämesi ääntä, alkavat aivojesi sähköiset kytkennät mennä uusiksi. Se, minkälaisia reittejä pitkin signaaleja on aikaisemmin kuljetettu, muuttuu. Ne eivät enää mene niin reaktiivisia polkuja pitkin kuten ennen vaan mukaan tulee mahdollisuus kuunnella tuota äsken mainittua sydämen ääntä. Uusi reitti on rauhallisempi ja rakastavampi. Tämän allekirjoitan mieluusti.

Meditaatio on hyväksymistä.

Kun päästät irti tarpeesta taistella oman käsityksesi puolesta, sallit samalla uuden tulla mukaan kuvaan. Uusi näkökulma, uusi ymmärrys ja uusi viisaus saa nyt mahdollisuuden. Se mitä olet haaveillut tai se mitä olet toivonut ja pyytänyt, saa tuekseen universumin voiman koska kaikki mikä on sydämen äänesi mukaista, alkaa vahvistumaan. Sinussa on todellakin tilaa uudelle.

Get yourself a life.

Meditaation myötä suhtautumisesi päivittäisen elämän haasteisiin alkaa muuttumaan ja sinusta alkaa huokumaan uudenlainen rauha. Et olekaan enää se sätkynukke, joka säpsähtää jokaista ulkoista ärsykettä. Alat elää omaa elämääsi, tehdä omia valintojasi ja asiat alkavat hakeutua kohti sisäistä ja ulkoista tasapainoa.

Yoga ja Meditaatio

Ja tasapainosta tässä nimenomaan on kysymys. Juuri siitä mitä tämä ikivanhan Yoga tradition henkinen ulottuvuus pohjimmiltaan tarkoittaa. Yoga tarkoittaa liittoa ja tasapainoa, harmoniaa eri asioiden kesken. Se on ulkoisen ja sisäisen yhdistymistä, se on henkisen ja fyysisen harmoniaa, se on hyvinvointia.

Hyvinvoiva Sinä

Aivan kuten Yogakin, meditaatio voi laukaista meissä käyntiin puhdistumisprosessin, joka tekee tilaa uudelle ajattelulle, uusille arvoille. Meditaatiossa ohitamme mielen mylläkät ja annamme itsellemme luvan voida hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Se antaa kehollemme ja mielellemme mahdollisuuden parantaa itsensä ja usein tekeekin sen. Mielen merkitystä hyvinvoinnissa ja paranemisessa aletaan pikkuhiljaa ymmärtämään yhä paremmin ja paremmin ja viesti on selvä: Mielen merkitys on hallitseva, suorastaan määrävä. Siksi meditaatio nousee tärkeään rooliin.

Parantajan avain

Meditaation on todettu vaikuttavan selvästi niin fyysiseen kuin henkiseenkin terveyteemme ja siksi yhä useampi lääkärikin suosittelee Meditaatiota vähintään osaksi potilaidensa parantamisohjelmaa. Soluissamme syntymähetkellämme ollut täydellinen immuniteetti katoaa vuosien saatossa mutta kehityskulku on käännettävissä toisin päin. Meditaatio todellakin edistää immuniteetin palautumista ja säilymistä. Meditaation myötä myös sinulle itsellesi avautuu mahdollisuus hallita elintoimintojasi aivan uudella tavalla. Vai mitä sanoisit  vaikkapa kyvystä säädellä sykettäsi tarpeen mukaan?

Aivot narikkaan

Ensi kerralla jatkamme näiden vaikutusten seuraamista yhden sortin tieteellisellä ”eläinkokeella”: Laitoin nimittäin itseni alttiiksi perusteelliselle aivomittaukselle, jossa seurataan muutoksia aivojeni toiminnassa kun muutan meditaatiotapaani ja muutamia muita tekijöitä. Ensimmäinen mittaus on tehty ja jo sen anti on mielenkiintoinen. Pysykää kanavalla ja jatkakaa meditointia. Se kannattaa varmasti!

Namaste.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image