Energian aallot

Energian Ihme: Tietoisuus on energioissa, energia on tietoisuudessa.

Tietoisuus on oleellisessa roolissa energiahoidoissa.

Energiahoito on tietoinen tapahtuma, jossa paitsi hoitajan on antauduttava rooliinsa, myös hoidettavan olisi suhtauduttava siihen myönteisesti. Tietoisuus on etäisyydestä riippumaton yhdistävä tekijä, joka toimii uskomattomalla hienoudella ja älykkyydellä. Tai siis oikeastaan viisaudella, joka ylittää tavallisen ajattelun käsityskyvyn.

Mitä tietoisuus on?

Tietoisuudessa informaatio siirtyy viiveettä ja ilman välittäjäainetta ja juuri siksi sillä on valtaisa voima. Sillä ei ole paikkaa tai aikaa, se on energiaa, joka on kaikkialla. Tietoisuus on kokonaisuus, jossa on mukana kaikki. Ympäristömme, ravintomme, tunteemme, ajatuksemme ja valintamme. Ihan kaikki. Tietoisuuteen voidaan ottaa koskeutusta monella tavalla ja yksi näistä tavoista on energioiden aistiminen ja tulkitseminen.

Välitöntä välittämistä.

Jo muinaiset vedalaiset tietäjät tiesivät että tyhjyydessä on kaikki. Siksi muinaiset kulttuurit nojasivat vahvasti tähän universaalin, näkymättömän ja hiljaisen energian ymmärtämiseen. Hiljaisuudesta nousevat puhtaat ja aidot innovaatiot tai sanottaisiinko ennemminkin aito luovuus. Se luovuus, jolla maailma muuttuu ja suoranaisia teknologia- ja tietoisuushyppyjä tehdään. Nyt ei siis ole kysymys uuden käyttöjärjestelmän kehittämisestä vaan kokonaan uudesta olevaisuuden oivaltamisesta, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ei sen enempää eikä vähempää!

Mitä tiede sanoo?

Tiede tutkii tietoisuutta varsin intensiivisesti ja tämänhetkinen käsitys on että mielen, ajattelun, tunteiden ja itseasiassa kaiken olevaisen taustalla on yksi suurempi äly ja viisaus. Tämä merkittävä viisaus ohjaa sitä, mitä solujen, geenien ja DNA:n sekamelskasta syntyy ja juuri tämä ohjaava älykkyys on tietoisuutta. Tietoisuus vaikuttaa siihen mitkä DNA:n “bitit” kääntyvät päälle ja mitkä eivät. Se määrää kuka sairastuu mihinkin sairauteen ja mitä ominaisuuksia nousee vallitseviksi. Tämä viisaus on ulottuvillamme energioiden muodossa. Meidän pitää vain palauttaa energioiden ymmärtämisen ja hoitamisen taito hyppysiimme. Kirjaimellisesti. 🙂

Einsteinkin tiesi tämän.

Ihan yksiselitteisestä asiasta ei ole kysymys ja merkittäviä oivalluksia ovat tehneet mm. Michio Kaku, Deepak Chopra ja monet muut jo ennen heitä. Mm. Albert Einstein oli paitsi fyysikko, myös merkittävä tietoisuustieteilijä ja mystikko. Kaikki heistä ovat todenneet että aineen sisällä on valtavasti “tyhjää” ja juuri tämä tyhjä sisältää kaiken oleellisen. Siis todella oleellisen. Kaku peräänkuuluttaakin nykynuorisoa palauttamaan rohkeutensa tutkia universumia eri tasoilla sen sijaan että käyttävät aikansa sijoitusmarkkinoiden opetteluun. Tolkku ukko, sanon minä! Hän ymmärsi sen mikä oli ymmärretty jo tuhansia vuosia sitten. Juuri sen, mitä me jälleen kerran opettelemme.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image