Energian aallot

Energian Ihme: Terveyttä tekemässä

Energian aallot

Hyvinvoinnin ytimessä

Energioiden virtaus ja vaikutus ei ole pelkästään fyysinen asia vaan tietoisuudella ja mielellä on siihen sanansa sanottavana. Kaikki se mitä olemme kokeneet, on jättänyt jälkensä kehoomme. Päättyneet rakkaustarinat tai muut elämän myllerrykset jättävät aina energeettisen latauksen paitsi mieleemme, myös kehoomme. Joskus nämä menneet tapahtumat tekevät energiakenttäämme totaalisia tukoksia ja näiden tukosten avaaminen on erittäin oleellista tasapainoisen energiavirtauksen palauttamisessa. Energiahoidoilla voidaan suoraan vaikuttaa tämän virtauksen palautumiseen ja auttaa irtipäästämisprosessia ja siten myös mieltämme voimaan paremmin.

Hoidetaan syytä oireen sijaan

Energihoidon vaikutuksen huomaa solutasolla lisääntyneenä hyvinvointina. Sen vaikutusmekanismi on kuitenkin kvanttimekaaninen eli kaikki tapahtuu kvanttitasolla, sillä atomitasoakin hienovaraisemmalla tasolla. Siis juuri sillä tasolla, jolla tietoisuuskin temmeltää. Siksi energiahoito on aina tekemisissä suoraan sairauden tai epätasapainon syyn kanssa eikä pelkästään oireiden kanssa. Temppu tehdään juuri siellä missä pitääkin. Sen voi kuitenkin tehdä monella eri tavalla.

Koskettavaa hoitamista

Energiahoitoa voi antaa koskettamalla mutta yhtä usein siihen ei liity lainkaan kosketusta. Sitäkin enemmän siihen liittyy tietoinen energian kohdistaminen ja ajatus hyvinvoinnista ja paranemisesta. Quantum Touch –hoidoissa kosketetaan hoidettavaa kevyesti mutta esimerkiksi Reconnective Healing menetelmässä ei kosketusta tarvita lainkaan. Ja vaikka se kuulostaa uskomattomalta niin maailmassa on huima määrä esimerkkejä onnistuneista kaukohoidoista tuhansien kilometrien etäisyyksiltä. Etäisyydellä ei siis ole merkitystä. Tietoisuudella on. Weird or what?

Todella vanhaa viisautta

Energiahoito voi auttaa mitä moninaisimpiin kiusoihin migreenistä elimellisiin kiputiloihin ja vakaviin sairauksiin asti. Eikä pelkästään voi auttaa vaan todellakin auttaa, siitä minulla itselläni on lukuisia kokemuksia niin hoidettavana kuin hoitajanakin. Olen perehtynyt niin Reiki, Shamballa, Quantum Touch ja Reconnective Healing –menetelmiin ja kaikissa niissä liikutaan samalla tontilla. Nimellä ei oikeasti ole väliä, sen ovat osoittaneet jo vanhan kansan parantajatkin. Tämä viisaus on todellakin tuhansia vuosia vanhaa viisautta.

Aitoa hyvinvoinnista huolehtimista

Usein hoidoilla saavutetaan hyviä tuloksia silloinkin kun länsimainen lääketiede on jo nostanut kädet pystyyn. Kun tähän yhdistetään vielä muita holistisen hoitamisen menetelmiä ja perusteellisempi ymmärrys oikeasta ravinnosta, ollaankin jo tekemisissä selkeästi modernia länsimaista lääketiedettä älykkäämmän hoitamisen kanssa. Holistinen ymmärrys eri olemustemme ja kehojemme tasapainosta hoitaa nimenomaan terveyttämme ja ehkäisee sairauksia. Juuri se luo perusedellytykset hyvinvoinnille. Energiakehomme ymmärtämisessä on kyse kaikenkattavasta terveydestä huolehtimisesta eikä pelkästään jo ilmentyneen sairauden tai sen oireiden hoidosta. Ja siinä on aivan huikean suuri ero! Energiahoitaminen ja moderni lääketiede on yhdessä varsin oivallinen yhdistelmä ja siksi näistä hoidoista käytetäänkin usein nimitystä “Täydentävä hoito”. Energiahoitamisen pitäisi kuulua terveydenhuollon ammattilaisten perustyökaluihin.  Ja kyllä se sinne vielä joskus kuuluukin.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image