Uupumus on leikin puutetta

“Uupumus kertoo hyvin yksinkertaisesti, että olemme väsyneitä, emmekä ainoastaa fyysisellä tasolla. Uupumus saattaa heijastaa sellaista kokonaisvaltaista väsymystä, joka on alkanut vaikuttaa fyysiseen energiatasoon. Mihin olet todellisuudessa väsynyt: työhösi, kumppaniisi, perheen aiheuttamaan jatkuvaan stressiin vai johonkin muuhun? Uupumus hivuttautuu helposti elämään, jos tekemisistäsi puuttuu rakkaus. Etkö pidä riittävästi hauskaa? Oletko unohtanut, että leikki kuuluu ihmisen elämään? Joskus uupumuksen tarkoituksena on rohkaista sisällyttämään enemmän leikkisyyttä omaan elämääsi.” – Kirjasta Ted AndrewsParantajan käsikirja (Delfiini-kirjat).

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image