Resepti: Juustokumina maustaa herkullisen linssikeiton

Linssikeitto
(4-5 annosta)

vihreitä ja punaisia linssejä yhteensä noin 4 dl
sipulia
valkosipulia
suolaa
mustapippuria
1 tl jeeraa eli juustokuminaa*
1 tl garam masalaa
valkopippuria
oliiviöljyä
1 purkki kermaa/kookoskermaa, jos haluaa maidottomana

Päälle kurpitsansiemeniä ja vuonankaalia
Kaikki ainesosat luomuna jos mahdollista

*Jeera eli juustokumina eli roomankumina on vanha mauste, jota kasvatettiin jo ennen ajanlaskumme alkua kaikkialla Välimeren seudulla. Kreikkalaisilla oli pöydässä roomankumina-astia siinä missä nykyisin länsimaissa on ketsuppipullo tai pippurimylly. Mauste on tullut uudelleen muotiin ja nykyään se on tärkeä osa makunautintoa monissa intialaisissa, arabialaisissa ja meksikolaisissa ruokalajeissa.

Kiitos Riikalle herkullisesta reseptistä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image