Gluteeniton, sokeriton ja maidoton pannukakku menee hetkessä parempiin suihin

Leivon mielelläni päivittäin ja hemmottelen lapsiani erilaisilla niin sanotuilla arkiherkuilla.
Meillä arkiherkut ovat herkkuja, joita voi syödä huoletta mielin määrin, tuntematta harmitusta siitä, että verensokeriarvot sahaisivat tai että hampaat reikiintyisivät suuren sokerikuorman vuoksi.

Ja on hyvä muistaa, että liiallinen sokerin saanti vaikuttaa fyysisen kehomme lisäksi myös mieleen. Tänään arkiherkkupöytään tupsahti pannukakku, joka maistuu herkulliselta ja hoitaa kehoa.

Toivottavasti resepti tuo iloa myös teidän arkiherkkuhetkiin!

Pannukakku ohje

1 L kauramaitoa

4 dl kaurahiutaleita

3 kananmunaa

1 tummapilkkuinen banaani

1 tl leivinjauhetta

1tl kanelia

1tl kardemummaa

1-2 rkl hunajaa

ripaus suolaa

VAIHE 1) Yhdistä kaikki reseptin aineet taikinakulhossa ja soseuta ne kevyesti sauvasekoittimella.

VAIHE 2) Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista 200 asteessa, noin 30 min, kunnes pinta on hieman tummunut. 
Anna pannukakun vetäytyä huoneen lämmössä noin 1h ennen leikkaamista. 

3 KORTTIPAKKAA yht. 49€!  
PUOTIIN
close-image