Mistä tunteesta käsin haluat aloittaa uuden vuoden? – Nyt on hyvä hetki irrottautua vanhoista kahlitsevista tottumuksista

Vuoden alku on oivallinen hetki vahvistaa luottamusta omaan itseen.  Juuri nyt on hyvä hetki alkaa karsia huonoja juttuja omasta elämästä ja hylätä omaa ainutlaatuisuutta mitätöivät ja tukahduttavat asiat. Yksi tapa ottaa oma voima käyttöön, vapauttaa elämänenergiaa ja kukoistaa, on se, että karsii elämästään ne asiat, jotka eivät tunnu omilta, jotka salpaavat oman mielen ja tunnemaailman ja joiden myötä yhteys itseen katoaa.

Oma tunnetila kertoo meille elämmekö haluamaamme elämää tai olemmeko ylipäätään matkalla sinne. Jos olo ei tunnu hyvältä, olemme oman voimamme ja kukoistuksemme suhteen offline-tilassa.

Kerron sinulle seuraavassa, kuinka oman sisimmän tarkkailu, ajatusten ja oman toiminnan tietoinen ohjaaminen saa olon tuntumaan paremmalta ja miten päästä takaisin online-tilaan, oman voiman ja kukoistuksen tilaan. Harjoituksessa voit käyttää muistiinpanovälineitä apunasi.

Asetu mukavaan asentoon ja ota muutama syvempi hengitys. Tarkkaile ensiksi omia tuntemuksiasi: miltä tuntuu juuri nyt? Missä kohtaa olet elämässäsi tällä hetkellä? Mitä elämästäsi puuttuu ja mitä saisi olla lisää? Mitä toivot tulevaisuudelta? Tunnetko itsesi kenties virkistyneeksi vai väsyneeksi? Toivotko lisää lepoa, rahaa vai rakkautta vai molempia, vai toivotko, että voisit työksesi tehdä jotain aivan muuta kuin mitä nyt teet? Mikä on toiveesi tulevaisuutesi suhteen, millaisen horisontin haluat nähdä edessäsi? Mistä tunteesta käsin haluat elää elämääsi ja tätä juuri alkanutta vuotta?

Oli tunteesi tai toiveesi mikä tahansa, niin oleellista on perimmältään se, mistä tunteesta käsin haluat elää. Tiedäthän sanonnan: raha ei tee ketään onnelliseksi. Sanonta tarkoittaa, että vanhat tavat ja rutiinit toimia eivät tee onnelliseksi vaikka kuinka puurtaisit, kiukuttelisit ja stressaisit entistä enemmän ja vaikka tililläsi olisikin lopulta enemmän rahaa. Jonkun muun sinussa täytyy muuttua.

Sulje siis vielä silmäsi ja anna hengityksen rauhoittua ja tavoita sisimmässäsi, mistä tunteesta käsin oikeasti haluat elää vuoden 2024 ja loppuelämäsi? Voisiko se olla rauhan tunne, sisäisen varmuuden ja luottamuksen tunne, vapauden vai rentouden tunne, rakastettuna olemisen tunne vai mikä? Tuo tunne ratkaisee, kuinka sitoudut itseesi nyt ja tulevaisuudessa, mistä arvoista käsin johdat ja haluat elää elämääsi. Tästä tunteesta käsin voit elää rikkaudessa ja kukoistuksessa omassa voimassasi ja mitä paremmin olet omassa voimassasi ja mitä paremmin elämänvirtasi virtaa, sitä paremmassa tunnetilassa olet.

Valitsemasi tunnetila tarkoittaa, että saatat joutua muuttamaan rutiineja ja toimintatapojasi. Se tarkoittaa, että ilmaiset omat toiveesi, rajasi ja mielipiteesi entistä selkeämmin. Se tarkoittaa, että tiedostat, että et voi muuttaa muita ihmisiä, voit ainoastaan muuttaa itseäsi ja ottaa itse 100 % vastuun omasta elämästäsi ja niistä arvoista, joiden mukaan elät omaa elämääsi. Tämä tunnetila tarkoittaa, että luovut pakottamisesta ja annat tilaa itsemyötätunnolle ja armollisuudelle itseäsi kohtaan. Hyvässä tunnetilassa eläminen tarkoittaa, että mitä vaikeuksia omalle tielle sattuukaan – elämässä tulee aina vastaan vaikeuksia – niin ne ainoastaan selkeyttävät sinua ja niiden myötä tiedät vielä kirkkaammin, mitä haluat omalta elämältäsi. Hyvässä tunnetilassa eläminen tarkoittaa sisäistä kasvua kohti elämää, jossa tyhjyys ei enää ole läsnä. Valitsemalla hyvän tunnetilan johdat omaa elämääsi ja voimasi uuden elämän luomiseen on löytynyt.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image