Hidasta elämää -toimituksen 6 vinkkiä I love me -messuille

Mainosyhteistyössä I love me -messut

I love me -messutapahtuma tuo esiin sisäisen ja ulkoisen hehkusi 20.-22.10.2023. Tapahtuma kokoaa Helsingin messukeskukseen saman katon alle muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat brändit ja tuoreimmat trendit tarjoten tietoa, elämyksiä ja inspiraatiota.

Tämän syksyn messuohjelmassa on laajasti mukana myös rakastettuja Hidasta elämää -kirjailijoitamme. Lisäksi voit tulla moikkaamaan meitä messupisteellemme sekä ihastelemaan Hidasta elämää -kirjoja ja kortteja. Lue lisää Hidasta elämää -esityksistä ja messupisteestämme täältä.

Olemme poimineet sinulle nämä kuusi tärppiä I love me -messuohjelmasta. Mitkä näistä haluaisit nähdä ja kokea? Koko messuohjelman löydät täältä.

1. Elastinen: Eteen ja ylös!

 

Mitä kaikkea voimmekaan saada aikaan positiivisella energialla ja miten sitä vaalitaan? Kimmo Laiho, eli taiteilijanimeltään tunnettu Elastinen, on valtakunnan tunnetuimpia artisteja ja kiistatta yksi Suomen positiivisimmista ihmisistä. Tule kuulemaan menestyneen artistin ja rakastavan perheenisän kokemuksia hänen uransa varrelta. Luvassa on sydäntä lämmittävä keynote -esitys!

Paikka: Areena-lava

Aika: Perjantai 20.10.2023 klo 17:30 – 18:10

2. Katri Syvärinen: Äitihaava

 

Oletko kärsinyt vaikeasta äitisuhteesta? Et ole yksin. Äitihaava kuvaa äiti-tytärsuhteiden kipukohtia. Ilmiö tuo valoon juurisyyt äitihaavan taustalla ja tarjoaa vertaistukea naisille, jotka kokevat jatkuvaa riittämättömyyttä haastavasta äitisuhteesta johtuen. Kun kohtaat äitihaavasi, voit elää vapaammin ja tutustua itseesi entistä syvemmin.

Hidasta elämää -kirjailija Katri Syvärinen on tuonut Äitihaava-kirjallaan (Hidasta elämää/Bazar, 2023) suuren yleisön tietoisuuteen haastavien äiti-tytärsuhteiden vaikutukset. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan Katrin puheenvuoro äitihaavasta!

Paikka: Forum-lava

Aika: Perjantai 20.10.2023 klo 14:30 – 15:00

3. Shirly Karvinen: Itsensä hyväksyminen

 

Juontaja ja yrittäjä Shirly Karvinen on kulkenut pitkän ja ajoittain kivisen tien kohti itsensä hyväksymistä. Tänä päivänä Shirly kokee, että hän on oppinut sekä oman arvonsa että pitämään itsestään huolta. Miten tämä on tapahtunut?

Tule kuulemaan Shirlyn kokemuksia erilaisuudesta, elämän käännekohdista ja itsensä hyväksymisestä. Tämä puheenvuoro vahvistaa sisäistä itsearvostustasi ja muistuttaa siitä, että jokainen on kaunis omalla tavallaan.

Paikka: Areena-lava

Aika: Perjantai 20.10.2023 klo 16:30 – 17:00

4. Kristiina Komulainen ja Jukka Vänskä: Opi taitavaksi riitelijäksi ja kesytä arjen konfliktit

 

Ovatko vanhat riidat jääneet kytemään tai päädytkö läheisesi kanssa aina samaan riitelyn kehään? Riidat eivät katoa niitä välttelemällä, mutta joskus riitelyyn saattaa jäädä myös jumiin. Miten päästä riidoista eteenpäin, löytää yhteisymmärrystä ja parantaa ihmissuhteita?

Viestinnän konkari, sovittelija ja poliisiksi valmistunut Kristiina Komulainen sekä vankilapastori ja sovittelija Jukka Vänskä antavat tässä puheenvuorossa vinkkejä, miten arjen ristiriitoja voi lähestyä rakentavasti. Kristiina ja Jukka ovat yhdessä laatineet Riidan ratkaisu -kortit, joiden avulla riitoja voi ratkoa tehokkaammin. Nappaa tästä puheenvuorosta mukaasi käytännönläheiset vinkit, jotka oikeasti toimivat!

Paikka: Forum-lava

Aika: Lauantai 21.10.2023 klo 14:00 – 14:30

5. Julle Takanen ja Sanna Wikström: Hyväksy valot ja varjot itsessäsi

 

Jokaisessa meissä on sekä valoa että varjoja. Syväsukella eri puoliisi ja opi hyväksymään itsesi tällä elämyksellisellä mindfulness-matkalla, jonka vetävät yhdessä hahmoterapeutti ja Hidasta elämää -bloggaaja Julle Takanen sekä mindfulness-ohjaaja ja Hidasta elämää -hyvinvointimedian toinen perustaja Sanna Wikström. Jullelta on ilmestynyt syksyllä 2023 Valot ja varjot minussa -hyvinvointikortit. Tervetuloa mukaan kokemaan lämminhenkinen itsetuntemusmatka!

Paikka: I love jooga – Sali A

Aika: Sunnuntai 22.10.2023 klo 13:00 – 13:45

6. Kirsti Kuosmanen: Hehkuvan naisen voimavuodet

Luulitko, että viidenkympin lähestyessä elämä muuttuu harmaaksi ja *pim* – olet vanha? Psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja näyttelijä Kirsti Kuosmanen antaa tässä puheenvuorossa menopaussiin liitetyille myyteille kyytiä ja kertoo, miksi menopaussi voi olla transformaatio, jonka aikana nainen löytää elämälleen uuden suunnan, tarkoituksen ja uudenlaisen seksuaalisen kukoistuksen.

Kirsti Kuosmaselta on ilmestynyt uutuuskirja Hehkuvan naisen voimavuodet (Hidasta elämää/Bazar, 2023), jossa hän käy läpi sekä omia että erilaisten naisten inspiroivia kokemuksia menopaussista. Tervetuloa inspiroitumaan kirjan aiheista!

Paikka: Forum -lava

Aika: Sunnuntai 22.10.2023 klo 12.00 – 12.30

Kirjailijaklubi: Hehkuvan naisen voimavuodet – Keskustele vaihdevuosista Kirstin kanssa

Kirsti Kuosmanen kutsuu sinut esityksensä jälkeen tutkimaan kanssaan vaihdevuosien aikaa henkisenä matkana ja seikkailuna, joka on yksi elämän suurimmista ja syvimmistä muodonmuutoksista.

Lämpimästi tervetuloa työpajaan keskustelemaan voimavuosista inspiroivana elämänvaiheena ja tapaamaan kirjailijaa! Kirjailiklubiin ilmoittaudutaan messuilla etukäteen.

Paikka: halli 7, osastonumero 7d140

Aika: Sunnuntai 22.10.2023 klo 12.30 – 13.30

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image