Elämännälkä valtaa minut joka kesä – käykö sinullekin niin?

Valoisaa, lämmintä ja kaunista – nyt voi tehdä mitä tahansa! Elämännälkä tuntuu ylitsevuotavalta, ja tiedän että tulossa on vielä vapaata töistä ja muista rutiineista.

Puutarha, ranta, pyöräily, kaupunkiretki, mökkeily, piknik ystävien kanssa, lojuminen riippumatossa… Miten ihmeessä löydän aikaa kaikkeen tähän tekemiseen? Entä olemiseen? 

Elämännälkä on ilontäyteinen voima, mutta se voi myös kuluttaa

Elämännälkä tuo minulle iloisen tunteen. Koen, että maailma on täynnä mahdollisuuksia. Tekemistä tuntuu olevan kesällä paljon. Oleilu ja pelailu takapihalla on hauskaa, kun on lämmin. Reissaaminen on mukavaa ja helppoa, kun voi pakata kevyesti ja ulkona jaksaa olla kauemmin.

Luontokin kirjaimellisesti kukkii ilosta, mikä sekin tuntuu juhlistavan elämän ihanuutta. Vesi on lämmintä, illat valoisia ja lämpimiä, ihmiset hyväntuulisia. Voin pitää kevyitä vaatteita, joissa minulla on helppo ja mukava olla.

Joskus minun on silti vaikea pysyä letkeän rauhallisena kesällä. Pitäisikö mennä metsään vai rannalle? Tai rannan jälkeen kävelylle, kyläilemään tai jäätelökioskille?

En halua menettää arvokkaan kesän ihania hetkiä, koska en tajunnut käyttää mahdollisuuksia hyväkseni. Mutta en myöskään halua menettää noita hetkiä yrittämällä optimoida niitä. Tai pohtia jossakin ihanassa hetkessä seuraavaa hetkeä!

Siksi minun pitää todellakin rauhoittua hetkeen, niin vaikeaa kuin se toisinaan onkin. Silloin koen, että juuri nyt rannalla on hyvä. Kyläily tai jäätelökioski tulevat myöhemmin, jos tulevat. Keskityn maisemaan, iloisiin ääniin ja ihanaan seuraan, jossa saan viettää aikaani. Kiitollisuus auttaa minua ymmärtämään jokaisen hetken arvon.

Sisäisen rauhan taika

Mitä enemmän sisäistä rauhaa koen, sen vähemmän ulkoiset olosuhteet vaikuttavat olooni. Noin 10-20 vuotta asiaa ajateltuani alan vähitellen todellakin oivaltaa tämän. Olosuhteet muuttuvat, mutta sisäinen rauha pysyy.

Olen aina kotona sisäisessä tyyneydessäni, olipa ulkona sitten sadetta tai paistetta. Tosin, mitä enemmän koen sisäistä rauhaa, sen paremmat ulkoiset olosuhteet osaan ja uskallan järjestää itselleni.

Se, että sisäisen rauhan kokemus välillä häilyy, on silti oikeastaan jopa arvokas osa ihmiskokemusta. Olisi oikeastaan tylsää elää niin, että kaikki asiat olisivat aina täysin zen.

Elämään kuuluu monta väriä: kesän kirkkas ilottelu, syksyn maanläheinen tummuus, talven kuulaat kontrastit ja kevään orastavat kimallukset. Miten upeaa onkaan saada kokea elämän ihmeellisyyttä!


Mitran suosikkikirjat Seksi ja läsnäolo sekä Sisäisen rauhan käsikirja löytyvät tästä.

 

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image