Nautinnollisuus

Elämyksellistä nautintoa voi löytää keskeltä tuiki tavallista arkea – 3 vinkkiä, joita kannattaa kokeilla

Nautinto ei tapahdu vain suurissa elämyksissä. Se tapahtuu niissä äärettömän pienissä hetkissä, joita päivässäsi on lukemattomia. Ne ovat niitä hetkiä, joiden ohi livumme kiire kantapäissä tai unohdamme pysähtyä äärelle. Elämyksellisyyden kokemus on tietoista nautintotaitoa, ei mitään lähes tavoittamatonta sattumaa, joka osuu kohdalle joskus tai ei ollenkaan. Se on mahdollisuuksia, ihan siinä arjen keskellä, sinun
elämässäsi. Valittuna sinua varten.

Hengitä nautinnolla

Kun ymmärtää, että elämä tapahtuu tässä ja nyt, voi nauttia ihan vain siitäkin, että hengitys kulkee vapaasti, rentouttaen. Mielen saa tyhjäksi, kun keskittyy hengityksen kulkemiseen. Sisään ja ulos, hitaasti, nenän kautta. Jokaisella hengityksellä voit ottaa hyvää oloa itseesi. Nautintotaito on luvan antoa sille, että saat nauttia. Ihan vain tuollaisena, hyväksyttynä juuri noin ja siksi, että olet ihminen, joka elää
ainutkertaista elämäänsä. Nautintotaitoa on tietoisesti keskittyä olemiseen ja tekemiseen, tässä ja nyt.

Nautintotaitoa on aistien valjastaminen mukaan, ihan siihen pienimpäänkin hetkeen.

Nautinnollisia suihkuhetkiä

Lähes joka ikinen päivä käymme suihkussa tai peseytymässä tavalla tai toisella. Usein se on arjen ”välttämättömyys” ja emme koe hetkessä sen ihmeellisempää. Mitä jos se olisi nautintohetkesi aina? Hetki, jolloin annat veden valloittaa vartaloa, juuri sopivalla lämmöllä? Mitä jos koskettaisit itseäsi sillä kosketuksella, jota eniten kaipaat, juuri siinä päivässä – on se sitten sensuellia, rentouttavaa, lohduttavaa tai virkistävää. Mitä jos suihkusaippua olisi hellivä neste, joka poistaisi kireyden? Mitä jos vesi, joka valuu päällesi, antaisi kehosi tarvitseman lempeyden tunteen?

Mitä jos antaisit mielellesi luvan ajatella elämyksellisesti?

Seksuaalinen nautinto on pysähtymistä sinuun

Samalla tavalla kuin nautimme suihkusta kaikin aistein, on tarkoitus nauttia seksuaalisesta kokemuksesta. Mieli ja keho on rauhoitettava ottamaan vastaan, tekemisen pakosta on luovuttava ja on pysähdyttävä tuntemaan. Millainen ajatus veisi sinut syvemmälle? Mikä aistisi kiihottaisi tuntemaan enemmän? Mitä kaipaisitkaan rentoudelta, että nauttisit ytimiäsi myöten? Nautintotaidot ovat parhaimmillaan valjastettuna vahvistamaan sitä mitä olet ja mitä ainutlaatuisessa hetkessä tunnet.

Nautinto saapuu sisältäsi. Sinusta ja omista valinnoistasi ottaa vastaan kulloisessakin hetkessä. Mistä ajatuksista ja pakoista voit luopua, että nautinto saa tilaa? Mitä kaikkea voitkaan vahvistaa, jotta elämyksellisyys toteutuu? Ja missä kaikissa kohdissa hengitys ja pysähtyminen antavat syvemmän mahdollisuuden kokea jotain erityisempää?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image