“Älä koskaan pyydä anteeksi sitä, että kuljet sydän auki” – 4 lempeää runoa sinulle, joka kaipaat rohkeutta olla oma itsesi

Saamme jatkuvasti ympäriltämme vihjeitä siitä, minkälainen meidän tulisi olla. On helppoa lähteä muovaamaan itseään ulkoisten ihanteiden mukaan. Sen sijaan vaikeampaa on luottaa sydämensä ääneen ja siihen, että riittää sellaisena kuin on.

Kun omaa sisimpäänsä lähtee vahvistamaan, joutuu väistämättä tuntemaan myös vaikeita tunteita kuten häpeää, pelkoa ja surua. Joutuu kenties kohtaamaan uudelleen menneitä hetkiä, jolloin ei ole tullut hyväksytyksi tai nähdyksi omana itsenään. Nuo tunteet eivät kuitenkaan ole este, vaan avain sydämesi viitoittamalle polulle.

Seuraavat neljä lempeää runoa ovat Sinulle, joka kaipaat rohkeutta olla oma itsesi: 

Nämä ja lisää lempeitä lohturunoja löydät kirjasta Sielun sopukoita – Voit olla säröillä ja silti säihkyä:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image