Jauhoton, maidoton ja sokeriton suklaakakku, joka tulee syötyä viimeistä murua myöden

Tekeekö mielesi usein arki-iltoinakin pientä makeaa? Tuleeko herkuttelusta kuitenkin ikävä, väsynyt olo? Tai onko sinulla tapana soimata itseäsi herkuttelun jälkeen?

Tämä herkku on sellainen, jota voit huoletta mutustella, ilman valtavaa sokeripiikkiä ja lisäksi suklaakakku on niin hyvää, että se tulee syötyä kokonaan yhdellä kerralla, mutta haittaakos tuo.

Valmistin reseptin kokonaan ilman jauhoja ja maitoa, joten se sopii hyvin myös erityisruokavaliota noudattaville. Ja ohje on ihan hirmuisen helppo. Kokeile vaikka.

ps. Halutessasi ripauttele paiston loppuvaiheessa kakun pintaan hippuina tummaa 80% suklaata tai raakasuklaata. Suklaasattumat ovat pökerryttävän herkullisia tämän mehukkaan kakkupalan sisällä.

Jauhoton, maidoton ja sokeriton brownie resepti:

2 tummaa banaania

5 isoa ruokalusikallista sokeroimatonta maapähkinävoita

1 dl tummaa kaakaojauhetta

1 kananmuna

1 tl soodaa

0,5 dl hunajaa

mausteeksi vaniljaa maun mukaan

Lisäksi: paiston loppuvaiheessa suklaahippusia kakun pintaan

VAIHE 1) Muusaa banaanit ja yhdistä kaikki ohjeen ainekset

VAIHE 2) Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskiosassa, 160 asteessa, noin 40 minuuttia

3 KORTTIPAKKAA yht. 49€!  
PUOTIIN
close-image