Toivotuimmat joululahjat Hidasta elämää -puodista

Verkkopuodin hengettäret Susanna ja Heli valitsivat puodin valikoimista toivotuimpia joululahjoja. Poimi näistä pukinkonttiin tarjoushintaan lahjat, joita on ihana antaa ja saada.  Kaikki verkkopuotimme ihanat joulupaketit löydät täältä.

Huom: Tilaathan joululahjat viimeistään torstaina 16.12, niin pakettisi ehtii perille jouluksi! ❤️

Lasten oma lahjakassi

Lasten jouluiseen lahjakassiin on poimittu tuotteita, jotka ovat opettavaisia sekä samalla lapselle mielekäs lahja 🎁 Tuotteet mm. vahvistavat lapsen tunnetaitoja.

Oliver Oranki lasten satukirja kertoo ainutlaatuisuuden tuomista vahvuuksista ja siitä, mitä erilaisista ominaisuuksista ja tunteista voi oppia. Jokainen on erilainen ja siksi ainutlaatuinen ❤️

Tunnetaitomuistipelin värikkäiden korttien avulla on ihana harjoitella tunnetaitoja ❤️

Lasten omat voimakortit auttavat lasta löytämään sisäisiä vahvuuksia ja yhdistämään niitä liikkeeseen ❤️

> Tästä puotiin <

Parisuhteen voimapaketti

Onko teillä vielä kumppanin kanssa joululahjat mietinnässä eikä mitään oikein meinaa keksiä? Olisiko tässä teille jouluinen parisuhteen voimapaketti yhteiseksi joululahjaksi ❤️ 🎁

Toisinaan kiireisen arjen keskellä parisuhde saattaa muuttua ja pääsee rakoilemaan. Helposti myös kumppanista etääntyy eikä muista huomioida toista niinkuin olisi tarpeen. Parisuhteen voimapaketin avulla muistatte parisuhteenne kantavan voiman myös arjen keskellä ❤️

Rakkaus on tekoja arjessa on parisuhteen hyvinvointia tukeva kirja, joka tarjoaa käytännön läheistä tietoa kommunikaatiosta, tarpeista, tunteista ja seksistä. Kirja kannustaa ottamaan käyttöön parisuhdetekoja, jotka auttavat kohtaamaan toisen arjen keskellä, vahvistavat parin tunneyhteyttä ja saavat yhteisen elämän kukoistamaan.

Voimaa rakastamiseen parisuhteessa -kortit on tarkoitettu inspiraatioksi ja tueksi rakastamisen ihmeeseen. Nosta kortti yksin tai yhdessä ja tunne kortin voima sydämessäsi. Jaa kortin ajatus haluamallasi tavalla. Korttipakasta voit myös valita mieleisesi kortin ja jättää sen kumppanisi löydettäväksi sekä muistutukseksi hänen tärkeydestään sinulle ❤️

Magneetti toimii teille molemmille päivittäisenä muistutuksena teidän rakkaudestanne “Sinä riität”.

> Tästä puotiin <

Lempeyttä keholle -paketti

Suhde itseesi ja omaan kehoosi on elämäsi tärkein.  Olipa yhteys omaan kehoosi minkälainen tahansa, sitä on aina mahdollista syventää.

Lempeyttä keholle -paketti on:

  • sinulle, joka haluat oppia arvostamaan omaa kehoasi sisältä käsin ja kiitollisuudella ja vaalimaan kehosuhdettasi arjessa
  • toimii lempeänä lahjaideana jokaiselle, joka haluaa oppia kuulemaan kehonsa viestejä kuten väsymystä, stressiä ja palautumisen tarvetta paremmin.

Kotona kehossa -kirja

Sinulla on maailman uskollisin ystävä, joka pysyy rinnallasi aina eikä kaikista mokista ja kaltoinkohtelusta huolimatta jätä sinua yksin.

Keho ei ole pelkkä kuori tai kulkuväline, vaan ystävä ja yhteistyökumppani. Silti sitä hävetään tai vertaillaan muihin.

Tämä kehoyhteyttä vahvistava kirja on jokaiselle, jolle omissa nahoissaan oleminen on joskus vaikeaa. Terve suhde syömiseen ja liikuntaan, myönteinen sisäinen puhe, itsemyötätunto ja sisäisen turvan kokeminen eivät aina tapahdu automaattisesti, mutta kehon tarpeita ja viestejä on kuitenkin mahdollista oppia kuuntelemaan.

Lempeyttä keholle -kortit

Löydä syvempi yhteys omaan kehoosi!

Lempeyttä keholle -kortit kutsuvat sinua pysähtymään itsesi ja oman kehosi äärelle. Kortit jatkavat Kotona kehossa -kirjasta tuttuja teemoja vahvistaen kehotietoisuutta, itsemyötätuntoa ja kehon kokemista sisältä käsin. Lempeät harjoitukset auttavat sinua vahvistamaan suhdetta omaan ainutlaatuiseen kehoosi.

Korttien upeat maalaukset ovat joogaopettaja ja taiteilija Emmi Ohraniemen käsialaa 😍

> Tästä puotiin <

Hyvän mielen villasukkapaketti

Hyvän mielen villasukat lapsille

Lasten hyvän mielen villasukissa on raikkaita värejä, kekseliäitä yksityiskohtia ja hauskoja kuvioita. Eläinhahmosukat ja nokkelat lorut tuovat pienelle ihmiselle lämpöä jalkoihin ja mieleen. ​

Aloittelijallekin sopivassa kirjassa on kymmenen erilaista sukkamallia 3–8-vuotiaille. Jokaisessa villasukkamallissa on vinkit aikuiselle, millaisia hyvän mielen ajatuksia villasukkiin voi lapselle neuloa. Jokaiseen silmukkaan voi esimerkiksi neuloa lämpimiä ajatuksia, joiden haluaa kannattelevan lasta.

Löydät kirjasta myös pieniä viestejä, jotka voit antaa lapselle villasukkien mukana. Samalla kun lapsi saa lämpöä pieniin jalkoihin, hän saa lämpöä mieleen – kannustavia ja kauniita sanoja, jotka kannattelevat häntä elämässä eteenpäin. Lämmöllä annettu on lämmöllä kannettu!

Kirjassa annetaan myös vinkkejä sukkien neulomiseen aikuisen koossa.

Hyvän mielen villasukat

Nyt sukkiin neulotaan mukaan lempeyttä, unelmia, rohkeutta, rakkautta, iloa, tsemppiä ja paljon hyviä ajatuksia. Kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle, jalkaansa voi vetää esimerkiksi Huolettomuus-villasukat. Kirjasta saa inspiraatiota hyvän mielen neulomiseen, värien valintaan ja hyvien tunteiden ja ajatusten välittämiseen.

Kirja sisältää 12 ihanaa sukkamallia. Jokaisesta mallista löydät ihanan inspiraatiotekstin ja ohjeet, miten valitset värit ja sanat juuri saajalleen sopivaksi. Kirja sisältää myös viestejä, joita voit liittää mukaan sukkien saajalle.

Maailmassa, joka on täynnä tavaraa, itseneulotut hyvän mielen sukat on parasta, mitä toiselle voi antaa. Jokainen silmukka on ladattu kaikella sillä hyvällä, mitä itselle tai toiselle haluat välittää.

Huom! Kirja sopii hyvin myös aloittelijoille! Ei tarvitse osata. Tarvitsee vain istua alas ja tehdä parhaansa. Se riittää ❤️

> Tästä puotiin <

Naisen nautinto -paketti

Lisää mehukkuuta arkeen 

Aloita matkasi itseesi ja naiseuden ytimeen. Millainen on sinun naiseutesi, entä mistä nautintosi kumpuaa? Löydä oma hehkuva villi naiseutesi <3

Naisen nautinto -paketti

  • sinulle, joka haluat tutustua itseesi syvemmin sekä vahvistaa nautintoa omassa kehossasi
  • toimii kutkuttavana lahjana elämäsi naiselle

Hehkuvan naisen salaisuuksia

Kirsti Kuosmasen kiehtova elämäntarina kuljettaa kohti säteilevää naiseutta. Kirjan avulla voit löytää sisäisen hehkusi, herkkyytesi ja rohkeutesi. Kirjan tarinat ja monipuoliset harjoitukset kannustavat naista nauttimaan omasta kehostaan ja aistillisuudestaan.

Tämä kirja on Sinulle, joka haluat…
– kokea että olet riittävä ja lopettaa itsesi ja kehosi kritisoimisen
– löytää itsevarmuutesi ja nauttia naiseudestasi koko olemuksellasi
– lisää aistillisuutta ja nautintoa arkeesi
– rakastua itseesi ja kehoosi
– puhjeta kukkaan ja kukoistaa naisena
– ymmärtää naiseutta ja feminiinisyyttä syvemmin
– kokea enemmän rakastavaa yhteyttä itseesi ja kumppaniisi
– heittäytyä rohkeasti nauttimaan seksistä
– kokea sielukasta seksiä ja säkenöiviä orgasmeja
– jakaa kaiken tämän tulevan tai nykyisen kumppanisi kanssa.

Kuosmasen tavoitteena on kirjassaan tarjota avaimia kukoistavan elämään ja rohkaista ihmisiä tulemaan sinuiksi oman kehonsa ja seksuaalisuutensa kanssa.

+ Seksuaalisen nautinnon kortit

Voit käyttää kortteja yksin tai luotettavan kumppanin kanssa. Tee pariharjoitukset ainoastaan sellaisen ihmisen kanssa, johon luotat. Luo ensin pohja turvalle, luottamukselle ja yhteydelle. Vasta sen jälkeen keho antaa luvan rentoutua ja kokea, mitä on tarpeellista kokea. Osa harjoituksista voi olla kipeitäkin, niinpä anna harjoituksille aikaa, jotta ne pääsevät eheyttämään omaa suhdettasi kehoosi ja omaan seksuaalisuuteesi. 

Korttien osa-alueet:

  • intiimi kosketus 
  • avaavat kysymykset 
  • rentoutukset 
  • pohdittavaa 

> Tästä puotiin <

Lahjakortti

Lahjakortti Hidasta elämää -puotiin. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin maksun jälkeen ja on voimassa 12 kuukautta sen ostopäivästä. Lahjakortin saaja voi rauhassa tutustua puodin valikoimiin ja valita sieltä itselleen mieluisat lahjat. Lahjakortin voit ostaa täältä.

Puodin väki toivottaa Hyvää ja Rauhallista Joulua ❤️

P.s. Kaikki verkkopuotimme ihanat joulupaketit löydät täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image