Ale!

Lempeyttä keholle -paketti

36,90  (sis. alv)

Kotona kehossa -kirja ja Lempeyttä keholle -kortit edulliseen yhteishintaan.

Kotona kehossa -kirja

Sano kehollesi kyllä ❤️  Kehoyhteyttä vahvistava kirja jokaiselle, jolle omissa nahoissaan oleminen on joskus vaikeaa.

Lempeyttä keholle -kortit

Löydä syvempi yhteys omaan kehoosi! Lempeyttä keholle -korttien harjoitukset kutsuvat sinua pysähtymään itsesi ja oman kehosi äärelle.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): lempeyttakeholleBUNDLE Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Löydä syvempi yhteys oman kehoosi 

Suhde itseesi ja omaan kehoosi on elämäsi tärkein – ja usein myös se vaikein suhde.  Olipa yhteys omaan kehoosi minkälainen tahansa, sitä on aina mahdollista syventää.

Lempeyttä keholle -paketti on:

  • sinulle, joka haluat oppia arvostamaan omaa kehoasi sisältä käsin ja kiitollisuudella ja vaalimaan kehosuhdettasi arjessa
  • toimii lempeänä lahjaideana esimerkiksi itsekriittiselle nuorelle, ikuiselle laihduttajalle, himosporttaajalle ja jokaiselle, joka kipuilee joskus oman kehonsa kanssa.

TÄMÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ NÄMÄ TUOTTEET:

Kotona kehossa -kirja

Sinulla on maailman uskollisin ystävä, joka pysyy rinnallasi aina eikä kaikista mokista ja kaltoinkohtelusta huolimatta jätä sinua yksin.

Keho ei ole pelkkä kuori tai kulkuväline, vaan ystävä ja yhteistyökumppani. Silti sitä hävetään tai vertaillaan muihin.

Tämä kehoyhteyttä vahvistava kirja on jokaiselle, jolle omissa nahoissaan oleminen on joskus vaikeaa. Terve suhde syömiseen ja liikuntaan, myönteinen sisäinen puhe, itsemyötätunto ja sisäisen turvan kokeminen eivät aina tapahdu automaattisesti, mutta kehon tarpeita ja viestejä on kuitenkin mahdollista oppia kuuntelemaan.

Huom. Tämä kirja on myös oikea taidepläjäys! Sen sivuilta voit bongata Emmi Ohraniemen upeita maalauksia, Susanna Jussilan suosittuja Sielun sopukoita -runoja sekä valokuvaaja Aura Nukarin kauniita valokuvia.

Lempeyttä keholle -kortit

Löydä syvempi yhteys omaan kehoosi!

Lempeyttä keholle -kortit kutsuvat sinua pysähtymään itsesi ja oman kehosi äärelle. Kortit jatkavat Kotona kehossa -kirjasta tuttuja teemoja vahvistaen kehotietoisuutta, itsemyötätuntoa ja kehon kokemista sisältä käsin. Lempeät harjoitukset auttavat sinua vahvistamaan suhdetta omaan ainutlaatuiseen kehoosi.

Korttien upeat maalaukset ovat joogaopettaja ja taiteilija Emmi Ohraniemen käsialaa 😍

Emmi Ohraniemi on taiteilija, joogaopettaja ja kirjoittaja. Emmi on kirjoittanut suosittua Kotona kehossa -nimistä blogia Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2018. Susanna Jussila on keho-mieli -valmentaja ja väitöskirjatutkija. Susanna tunnetaan myös Sielun sopukoita -runoistaan ja saman nimisestä blogistaan. Emmiltä ja Susannalta on aiemmin ilmestynyt Kotona kehossa -kirja. 

Saatat myös pitää...