Syövästä selvinneen Arja Korisevan 5 elämänohjetta: ”Tee se, mistä haaveilet, jo tänään!”

 

Arja Koriseva kertoo hetkestä, kun sai kuulla sairastavansa syöpää: hän mietti, päättyykö elämä nyt tähän ja minkälainen tämä elämä oikein olikaan?

Selätettyään syövän Arja kokee olevansa entistä vahvemmin kiinni elämässä ja uskaltaa rohkeasti tavoitella unelmiaan. Tässä Arjan 5 elämänohjetta:

1. Kysy itseltäsi, mikä on tärkeää. ”Parantumisen jälkeen, entistä tiukemmin olen ajatellut, että aika täällä meillä on aika rajallista. Miten haluaisin käyttää sen? Millä mä haluan päiväni täyttää? Mistä mä nautin? Mistä saan voimia? Onko niitä asioita tarpeeksi mun elämässäni? Vai meneekö mun aika sellaseen, millä ei ole mulle niin merkitystä?”

2. Tee se, mistä haaveilet, jo tänään. ”Jos haluut vaikka patikoida halki Siperian, kirjottaa kirjan elämästä tai maalata taulun, säveltää laulun, niin tee se nyt. Jos se on ihanaa, niin tee se huomenna uudestaan. Kunhan ei tuu sitä, että vitsit, kun jäi tekemättä.”

3. Älä häpeä sitä, mitä olet. ”Tapahtuu virheitä ja tapahtuu asioita, mutta sitä ei tarvitse hävetä. Koen aina vaan voimakkaammin, että ne kaikki kuuluu elämään. Ja mä osaan nauraa itselleni, mulle saa nauraa. Mä en häpeä ihmisten edessä. Mulla ei oo mitään menetettävää.”

4. Ikä tuo tasapainoa. ”Ikä tekee paljon. Tulee enemmän sitä rauhaa tiettyihin asioihin ja tiettyjen asioitten käsittelemiseen. Mutta nuorena ihmisenä, kun sitä kipuaa, kiipii, haluaa päästä pitkälle ja korkealle ja nopeasti, ja piiskaa itteään ihan armottomasti – semmosissa hetkissä voi tulla sellanen, että se oma minä unohtuu. Joskus pysähtyminen saattaa olla tosi tehokas etenemiselle. Että kerkee aistia ja miettiä, et missä mennään.”

5. Unelmat kantavat. ”Unelmia pitää aina olla! Haluun rohkaista ihmisiä siihen, että pitää rohkeesti kokeilla. Ei kukaan oo määritelly takarajoja minkäänlaiselle tekemiselle. Niin kauan, kun meillä on into ja halu oppia, niin me opitaan. Niin kauan, kun meillä on uskallusta ja rohkeutta ryhtyä johonkin, niin todennäköisesti saavutetaan jotain.”

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image