Juha Vuorinen: Elämä ei ole itsestäänselvyys vaan kiitollisuuden aihe

Valon pisaroita podcast

Kirjailija Juha Vuorinen kertoo Valon pisaroita – Hidasta elämää -podcastissa, millaisia oivalluksia matka alkoholismin vuosista tähän päivään on tuonut. Nämä 5 asiaa kantavat Juhaa elämässä nyt:

  1. Kiitollisuus. ”Kaikkien vastoinkäymisten, mokaamisten ja rypemisten ansiosta mä nautin tällä hetkellä tästä seesteisestä elämästä ihan hirveen paljon. Monelle tämä elämä jota mä nyt elän, on itsestäänselvyys, mut mulle tää on kiitollisuuden aihe.”
  2. Omien arvojen mukaan eläminen. ”Ihan viime aikoina mä oon alkanu entistä enemmän oivaltaa että nyt niinku käännä katse Juha itseesi ja mieti, kuka sä olet. Ja mitkä arvot on sulle tärkeitä.”

    Valon pisaroita -podcastin vieraana Juha Vuorinen. Haastattelijana Pequ Nieminen.
  3. Tunteiden tunteminen rohkeasti ja aidosti. ”Oon sanonu mun lapsille, että muistakaa aina, että kyyneleet on sielun pesuvettä. Tulee ne ilosta, surusta tai naurusta. Kun ne tulee puhtaasti, ne aina pesee sun sielua.”
  4. Vastuun ottaminen omasta elämästä. ”En yritä väittää että kaikki pallot elämässä olis meidän käsissä, mut sen uskallan väittää että meillä on paljon enemmän palloja käsissä kuin me kuvitellaan.”
  5. Oman ajan käyttö. ”Mieti tarkasti mihin sä käytät aikaas. Että tekisit sellasia asioita, mitkä oikeesti lähtee sieltä sydämestä et tän mä haluan tehdä. Eikä niin että tuijottaa sitä että kuinka paljon tästä saa rahaa.”
  6. Luottamus elämään. ”Elämä kantaa. Elämä pitää sust huolen.”

Mitkä ovat olleet käänteentekeviä hetkiä Juhan elämässä? Keitä ovat Juhan elämän vahvat naiset? Miten huumorista tuli Juhalle elämäntehtävä? Kuuntele koko jakso Storytelistä.

Etu Hidasta elämää -lukijoille: 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa uusille Storytelin käyttäjillä kun rekisteröidyt täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image