Sinun ei tarvitse olla niin vahva – 3 lempeää harjoitusta hellittämiseen

Oletko koskaan tuijoitellut syksyisten puiden latvoja ja miettinyt, miten helpon näköisesti puut sen tekevät?  Päästävät irti vanhasta ja laskeutuvat uuden vuodenajan mukanaan tuomiin olosuhteisiin.  Minulle puut ovat suurimpia muutoksen oppimestareita. Etenkin syksyisin rakastan seurata puiden viikko viikolta vaihtuvaa väripalettia ja lehtien kevyttä leijailua kohti maan syliä.

Itselleni elämän mukanaan tuomat muutokset ovat useimmiten vaikeita. Taistelen helposti muutosta vastaan muun muassa puskemalla kahta kovemmin eteenpäin tai roikkumalla vanhoissa mielikuvissa siitä, miten asiat minun mielestäni tulisivat olla.  Siksi palaan aina takaisin hellittämisen harjoitukseen. Puiden tuijoittelun lisäksi itseäni auttaa asioiden prosessointi kirjoittamalla.

Joskus elämässä on olosuhteita, joihin et voi itse vaikuttaa. Silloin parasta mitä voit tehdä, on harjoitella lempeää hyväksyntää.

Mikäli olet juuri nyt hellittämisen tai muutoksen tarpeessa, kokeile seuraavia Sielun sopukoita -kirjoituskorteista löytyviä harjoituksia: 

1.  PÄÄSTÄ IRTI VANHASTA. Onko elämässäsi jokin asia, joka on tullut tiensä päähän. Mikä pitelee sinua kiinni menneessä? Kirjoita jäähyväiskirje sille tunteelle tai uskomukselle, joka estää sinua pääsemästä eteenpäin. Kerro, mitä olet siltä oppinut ja miksi et enää tarvitse sitä. Kiitä, anna anteeksi ja päästä irti.

2. HENGITÄ HYVÄÄ. Mitä tunnetta kaipaat eniten juuri nyt? Mistä tunteesta tai ajatuksesta haluaisit päästää irti? Kirjoita vierekkäin kaksi erillistä saraketta: Kutsun sisään…Päästän irti…Toista niin monta kirjoituskierrosta, kun tuntuu hyvältä. Lopuksi hengitä kirjoittamillasi sanoilla sisään ja ulos.

3. AVAUDU LUONNON VIISAUDELLE. Mitä tahansa nyt tarvitsetkin, voit löytää siihen tukea luonnosta. Mene ulos – oikeasti tai mielikuvissa – ja kirjoita siitä, mitä näet ja tunnet. Mihin luontokappaleeseen samaistut tai mikä inspiroi sinua? Mitä luonto nostaa sinussa esiin – tässä ja nyt?

Lisää voimarunoja ja itsemyötätuntoa vahvistavia harjoituksia löydät Sielun sopukoita -kirjoituskorteista. 

Kurkkaa kortit:

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image