Aikatauluallergikko vai lomasuorittaja – mikä näistä lomailijatyypeistä sinä olet?

Suomen lyhyt, mutta vähäluminen kesä kutsuu ihmisissä esiin erilaisia puolia. Tunnistatko itsesi tai kaverisi seuraavista kieli poskella luonnehdituista lomailijatyypeistä?

Täydellisyyden tavoittelija

Tällä lomailijalla on vahva ja vankkumaton näkemys siitä millainen on onnistunut loma. Tärkeintä on saada vangittua Instagramiin kaikki ne täydelliset lomahetket, joihin kuuluu ainakin mökkeilyä, kulttuuriharrastuksia, liikuntaa, kaupunkilomailua, mindfulness-harjoituksia sekä idyllisen filtterin läpi suodatettuja hetkiä perheen ja läheisten parissa. Hänet tunnistaa kiroilusta täydellisten instahetkien välissä.

Aikatauluallergikko

Tämä veijari ei kerta kaikkiaan kestä sitä, että lomalla on aikatauluja. Jos siis haluat välttää hänen seuraansa, varmin tapa on lähettää hänelle aikatauluehdotus yhteisistä aktiviteeteista. Tunnistaa siitä, että jos hänet on lomalla pakotettu mukautumaan johonkin aikatauluun, tulee hän paikalle myöhässä ja korostetun rennon oloisena.

Hetkessä eläjä

Aikatauluallergikon sukulainen. Hänelle loma on katkeamatonta ex tempore -hetkien virtaa. Ei kerta kaikkiaan pysty tekemään suunnitelmia, koska lomalla nyt vain pitää elää hetkessä. Hänet tunnistaa haahuilevasta askeleesta ja taivaalla harhailevasta katseesta. Huom.! Törmäysvaara.

Suorittaja

Varustautuu lomaan tekemällä listan kaikista vuoden aikana suorittamatta jääneistä asioista. Näkee loman oivana mahdollisuutena mm. pestä kotinsa seinät ja katot, opetella indokiinaa ja suorittaa kaikki lähiseudun nähtävyydet. Hänet tunnistaa pään kumarasta asennosta ja to do -listaan kiinnittyneestä katseesta.

Aktiivilomailija

Tämä lomailijatyyppi on tehnyt jo hyvissä ajoin perusteellisen suunnitelman kaikista mahdollisista loma-aktiviteeteista. Hänet tunnistaa aktiivisuusrannekkeesta ja tuhansista lomaesitteistä. Hän lepää sitten, kun pääsee loman jälkeen taas töihin.

Kadonneen auringon metsästäjä

Mittaa loman onnistumista rusketuksen määrässä. Hän on todellinen Suomen suven kadonneen auringon metsästäjä ja hakeutuu keinolla millä hyvänsä vaikka sille tontin ainoalle aurinkoiselle läntille. Tunnistaa siitä, että hän yrittää komentaa pilvet pois taivaalta. Pitää katseen tiukasti 10 vuorokauden sääennusteessa.

Viileän ystävä

Tälle lomailijalle kaikki yli 20 asteen lämpötilat ovat liikaa. Hänet löytää yleensä kaupan kylmäaltaiden läheisyydestä. Tuntomerkkeinä valkoinen hipiä ja tuskainen ilme.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image