8 hyvän mielen kirjavinkkiä

Kysyimme teiltä Facebookissa ja Instagramissa, mikä kirja on saanut hyvän mielen aikaan. Kokosimme vastausten perusteella kahdeksan kirjan listan hyvän mielen kirjoista. Poimi tästä lukijoiden hyvän mielen kirjavinkkejä kotoiluun.

1. Lucinda Riley – Seitsemän sisarta -kirjasarja

Lusinda Rileyn Seitsemän sisarta keräsi ylivoimaisesti eniten suosituksia. Seitsemän sisarta on seitsenosainen kirjasarja, jossa jokainen kirja kertoo yhden sisaren tarinan. Kirjasarja vie sinut seikkailemaan ympärimaailmaa ja historiaa omalta kotisohvalta.

2. Eija Hinkkala – Sinä olet enemmän

Opaskirja oman jutun löytämiseen! Kirjasta saat rohkeutta olla se, joka sinun on tarkoitus olla ja tehdä sitä, mitä sinun on tarkoitus tehdä. Kirjan avulla opit luottamaan sydämesi puheeseen sekä arvojesi ja intohimosi ohjaukseen. Kun luovut mielen rajoittavista uskomuksista, opit tekemään viisaammin, tietoisemmin, yksinkertaisemmin ja vähemmän.

3. Juha Vuorinen – Raskausarpia ja Vaippaihottumaa

Nämä Juha Vuorisen kirjat ovat huumorilla höystetty ja takaa useammat naurut lukijalleen. Raskausarpia kertoo humoristisesti miehen näkökulmasta raskausajasta ja Vaippaihottuma jatkaa vauva-arkeen.

4. Eve Hietamies – Yösyöttö ja Tarhapäivä

Nämä Eve Hietamiehen kirjat saavat hymyn kohoamaan suupieliin ja arkihuolet unohtumaan, kun vauvansa kanssa yksin jäänyt mies yrittää selviytyä uudesta arjestaan.

5. Eckhart Tolle – Läsnäolon voima

Eckhart Tollen klassikkoteos Läsnäolon voima on herättelevä kirja, joka ohjaa löytämään nykyhetkestä rauhan ja merkityksen. Kirjan avulla menneisyydessä vellova tai tulevaisuuden murehtija voi helpottaa omaan oloaan.

6. Eeva Kilpi – Sininen muistikirja

Uppoudu runouden ja proosan maailmaan. Sininen muistikirja sisältää Eeva Kilven ajatuksia, aforimeja, päiväkirjamerkintöjä ja oivalluksia 20 vuoden ajalta.

7. Astrid Lindgren

Hyvän mielen luettavaa koko perheelle. Lähtekää seikkailemaan Vaahteramäen Eemelin, Peppi Pitkätossun tai Katto-Kassisen kanssa. Astrid Lingrenin kirjat tuovat varmasti iloa perheen pienimmille mutta soveltuvat hyvin myös lastenmielisille irrottautumaan arjesta.

8. Arto Paasilinna – Jäniksen vuosi

Arto Paasilinnan Jäniksen vuosi on yksi kirjailijan tunnetuimmista teoksista. Jäniksen vuosi tarjoaa lukijalleen monet naurut ja saa takuulla hyvän mielen aikaan. Paasilinnan tuotannosta löytyy monia huumorilla höystettyjä kirjoja, jotka saavat mielen ja suupielet kohoamaan.


Nämä suosikkikirjat löydät myös Storytelistä. Jos et ole ennen kokeillut Storyteliä, Hidasta elämää -lukijana voit kuunnella kaikkia Storytel-sisältöjä ilmaiseksi 30 päivää, kun rekisteröidyt TÄÄLLÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image