Naisen tärkein fyysinen ja henkinen harjoitus on terveen nautinnon kokeminen – Annatko aikaa itsellesi sooloseksillä vai joogalla?

Vihdoin omaa aikaa! Minä levitän joogamattoni ja asetun makaamaan. Nyt on se hetki, jolloin voin keskittyä vain itseeni, omaan nautintooni ja unohtaa kaiken ulkopuolisen. Kuuntelen lempeästi kehoani kun teen harjoitusta.

Haluan saada elämänenergiani, pranan, virtaamaan yhä vuolaammin sisälläni. Haluan palata kotiin kehooni ja avautua sieltä jollekin suuremmalle kokemukselle, jossa hetkellisesti tunnen olevani yhtä koko maailmankaikkeuden kanssa.

Joskus taas on päiviä, jolloin kaipaan voimakkaampaa harjoitusta. Hiki saa virrata, tunnen sydämeni sykkivän kiihkeästi kun annan kaikkeni harjoitukselle ja antaudun sen vietäväksi. Joskus haluan tehdä temppuja ja toisinaan harjoitus saa olla yksinkertainen ja minimaalinen.

Tämän kaiken voin sanoa sanasta sanaan myös sooloseksi harjoituksestani eli masturbaatiosta.

Sinä ansaitset hyvää

Seksuaalienergia on voimakasta elämänenergiaa, meidän ydinvoimaamme. Se on villiä, herkkää ja luovaa voimaa sisällämme. Me olemme kaikki syntyneet tästä energiasta, meidät on luotu sen voimalla. Se on osa luontoamme ja voimme käyttää sitä tuomaan hyvinvointia ja kukoistusta elämäämme.

Kun olet tehnyt harjoituksesi, makaat rentona joogamatollasi, päästät irti ja antaudut meditatiiviseen tilaan. Nautinnollisessa sooloseksi sessiossa sinä saat orgasmin tai et. Sillä ei ole väliä, tärkeintä on aistinautinnot, jotka viestittävät syvälle alitajuntaasi asti että sinä ansaitset kaikkea hyvää ja kaunista. Kummankin harjoituksen jälkeen olet täysin rentona, koet rauhaa ja onnellisuutta. Palaat takaisin uudistuneena ja virkistyneenä savasanastasi.

Eikö ole järjetöntä, että meillä on kehon alueita ja toimintoja, jotka ovat jotenkin häpeällisiä, vaikka ne tuottavat meille nautintoa, kun taas toiset kohdat ovat täysin hyväksyttyjä.

Minulla on unelma

Unelmoin ja toivon että hyvin pian voisimme kaikki puhua omasta sooloseksi harjoituksesta vihersmoothien äärellä ystäviemme kanssa yhtä kepeästi kuin päivän joogaharjoituksesta. Jakaisimme innostuneesti havaintoja, miten kehomme avautui, missä kohdissa on vielä pidäkkeitä tai jännitystä ja kuinka monesta kohtaa löysimme nautintoa. Kertoisimme minkälaisia orgasmeja saimme, miten hyvin se saa meidät voimaan ja miten elinvoimaistasta ja iloista elomme onkaan sen jälkeen.

Minä olen vakuuttunut että naisen tärkein fyysinen ja henkinen harjoitus on terveen nautinnon kokeminen. Nautinnon kautta siirrymme stressaantuneesta selviytymisen tilasta kukoistamaan. Puhkeamme kukkaan. Oletko ajatellut, että ehkä se miten harrastat joogaa tai sooloseksiä kuvastaa miten elät koko elämääsi? Toivon että teet niitä molempia suurella nautinnolla.

 

Kuva: Branislav Ostojic | Dreamstime.com


Kurkkaa Kirstin uutuuskirja Hehkuvan naisen salaisuuksia

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image