Onko suhde jumissa? – Ottakaa yhdessä 3 askelta järisyttävään muutokseen!

Tuntuuko suhde olevan jumissa? Onko tunnelma välillänne jämähtänyt, keskusteluyhteys kateissa tai läheisyyttä harvemmin kuin ennen?

Näin voi käydä kaikissa suhteissa. Toisinaan arki on niin kiireistä, että toisen halua mieluummin työntää pois kuin lähelleen. Voimavarat eivät yksinkertaisesti tunnu riittävän suhteeseen kaiken muun lisäksi. Joskus tällaiset vaiheet menevät ohi itsestään: esimerkiksi kun jokin terveysongelma ratkeaa tai lopputyö valmistuu.

Toisinaan tuntuu kuitenkin, että suhde on jumissa pidemmän aikaa. Silloin saatatte vilpittömästi luulla, että tilanne on pysyvä. Ratkaisemista estää tyypillisesti kaksi asiaa:

  1. Kumpikin odottaa toisen ottavan ratkaisevan askeleen
  2. Kumpikaan ei osaa ratkaista tilannetta.

Silloin kumpikin unohtaa, että muutos on mahdollinen – ja joskus yllättävänkin lyhyen matkan päässä, vaikka tilanne olisikin hankala!

Jos suhteenne on jumissa, tehkää PUHDAS PÖYTÄ -harjoitus:

1. Kertokaa rehellisesti, mikä suhteessa oikeasti tuntuu hankalalta. Ohittakaa ”sinä teit silloin näin” -tyyppiset keskustelut ja puhukaa syvimmistä tunteistanne.

Olet paljon omissa menoissasi, ja se herättää minussa pelon, ettet välitä minusta. ”

2. Myöntäkää oma osuutenne ja pyytäkää anteeksi asioita, jotka hiertävät joko omaa sydäntä tai kumppania.

”Olen tainnut itsekin laiminlyödä sinua. Olen ollut loukkaantunut ja kostanut sen mököttämällä. Olen todella pahoillani.”

3. Miettikää, mitä tarvitsette päästäksenne eteenpäin.

”Sovitaan joitakin iltoja, jolloin teemme jotakin mukavaa yhdessä.” 

tai

”Kun lähestyt minua, koetan olla selkeä ja sydämellinen. En torju sinua, jos minulla on hankala olo. Kerron sen sijaan rehellisesti miksi oloni on vaikea, niin voimme selvittää asiat.”

Anteeksipyytämisellä ja -annolla on järisyttävän suuri voima!

Runollisesti sanottuna anteeksi pyytämisen ja -antamisen jälkeen sydän puhdistuu ja on jälleen vapaa loistamaan iloitsevaa valoaan.

Oman osuuden myöntäminen voi tuntua todella hankalalta, sillä olemme tottuneita puolustamaan itseämme: ”En olisi toiminut noin huonosti, jos kumppanini ei olisi ensin sanonut noin…” 

Tunnet sydämessäsi, mitä olet tehnyt väärin, ja sydämestä käsin haluat pyytää anteeksi. Hengittele syvään ja tunne läsnäolon rauha, niin pystyt keskustelemaan puolustelematta.

Kun annat anteeksi, avaat sydämesi. Ymmärrät, että kumppanisi toimii parhaansa mukaan. Haluatte toisillenne hyvää, mutta epävarmuus ajattelemattomuus – ja toisinaan myös silkka väsymys – saa teidät käyttäytymään ikävästi toisianne kohtaan.

Muistakaa uskoa muutokseen. PUHDAS PÖYTÄ -harjoituksen avulla voitte luoda suhteellenne pohjan, jota vanhat asiat eivät enää horjuta. Kun asiat tulevat nähdyiksi, ne menettävät latauksensa. Kun välillänne ei enää ole katkeruutta vanhoista asioista, voitte kohdata toisenne tässä hetkessä. Harjoitus lisää onnellisuutta, lämpöä ja yhteyttä – kokeilkaa vaikka heti!


Löydät Mitran supersuositut, harjoituksia sisältävät kirjat Seksi ja läsnäolo sekä Sisäisen rauhan käsikirja tästä!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image