Ale!

Seksi ja läsnäolo – Opas rentoon nautintoon

Alkuperäinen hinta oli: 17,90 €.Nykyinen hinta on: 14,32 €. (sis. alv)

Seksi ja läsnäolo on syvällinen ja kaunis teos, josta jokainen voi ammentaa lisää syvyyttä omalle seksuaaliselle matkalleen.

Varasto loppu

Kuvaus

Läsnäolo on avautumista asioille sellaisina kuin ne ovat. Kun olet läsnä seksissä, vapaudut odotuksista ja mielen luomista epävarmuuksista. Kun olet läsnä, voit keskittyä nauttimiseen ja unohtaa rutiinit ja suorittamisen. Jokaisesta seksuaalisuuden hetkestä kehkeytyy ainutkertainen kokemus.

Seksi ja läsnäolo -kirjassa syvennytään aiheeseen teemoittain ja yli 40 harjoituksen avulla. Oman läsnäolon merkityksestä siirrytään kumppanin kanssa tapahtuvan kommunikaation tutkailuun. Myös miehen ja naisen välistä dynamiikkaa tarkastellaan, ja seuraavassa luvussa yhdyntää ja orgasmia. Viimeisessä luvussa käsitellään uudistuvaa yhteiselämää, joka on suhteen pohja.

Kirja sopii niin nuorille kuin kokeneemmillekin lukijoille. Seksi ja läsnäolo on syvällinen ja kaunis teos, josta jokainen voi ammentaa lisää syvyyttä omalle seksuaaliselle matkalleen.

Mitra Vasara on kirjailija, puhuja, laulaja ja lauluntekijä. Tämä kirjan uudistettu painos on julkaistu lokakuussa 2020 (Basam Books).  Kirja ei kuulu Hidasta elämää -kirjaperheeseen, mutta sen kirjoittaja Mitra Vasara on sivuston bloggari, joka kirjoittaa suosittua Rauhaa ja rakkautta -blogia. Tutustu myös Mitran kirjaan Sisäisen rauhan käsikirja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seksi ja läsnäolo – Opas rentoon nautintoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...