Maailmantähtien kuvaaja kuvasi Suomen metsiä – Nyt Suomi valittiin maailman parhaaksi luontomatkailukohteeksi

Maailmalla tunnetaan nyt kaksi menestyksekkäillä maailmanlistoilla mainittua “suomalaista”: Suomen metsät ja valokuvaaja Ville Juurikkala. Nyt meidän metsänrakastajien iloksi maailman arvostetuin suomalaisvalokuvaaja Juurikkala on innostunut suomalaisen metsän valokuvaamisesta. Maailmantähtien (esim. Slash/Guns`N`Roses, Steven Tyler/Aerosmith) kuvaaja Juurikkala kuuluu ainoana suomalaisena legendaarisen Morrison Hotel Galleryn listoille 125 maailman arvostetuimman musiikkialan valokuvaajan joukkoon.

Myös Suomen metsät pääsivät juuri maailmanlistoille: Matkaoppaita julkaiseva Lonely Planet kertoi, että Suomi on valittu vuoden 2019 parhaaksi luontomatkailumaaksi. Listaus perustuu britannialaisen luksusmatkoja järjestävän True Luxury Travel -matkatoimiston kansainväliseen The Global Wildlife Travel Index for 2019 -vertailuun. (Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.)

(C) Ville Juurikkala

Maailman parhaat luontokohteet 2019 TOP10:

1. Suomi

2. Ruotsi

3. Brasilia

4. Kanada

5. Yhdysvallat

6. Norja

7. Espanja

8. Saksa

9. Puola

10. Slovenia

Suomalainen metsä on noussut myös Juurikkalan arvoasteikolla bling-blingin ja ylellisen elämän ohi: ”Maailmantähtien kuvaajana oli oma hauskuutensa jonkin aikaa, mutta aitoa syvää onnellisuuden tunnetta siitä ei koskaan tullut. Ei tuonut urasaavutukset, seurapiirijuhlat, talo Hollywood Hillseillä tai pihatiellä odottanut Jaguar XK8. Kaiken tuon menettäminen sen sijaan toi. Oli upeaa vain kävellä metsissä ilman mitään – ilman mitään menetettävää. Metsän kautta pääsin kiinni läsnäolon todellisuuteen. Ja se onkin ainoa todellisuus, joka meillä on” Ville Juurikkala kertoo.

Mitä tästä kaikesta voimme oppia? Ei kannata lähteä omaa metsää edemmäs etsimään onnellisuutta. Meillä on täydellinen luonto, joka antaa joka hetki meille sen, mitä onnellisuuteen tarvitsemme: kyvyn olla läsnä itsellemme ja elämälle.

Ville Juurikkalan vaikuttavia metsäkuvia löydät Jarko Taivasmaan kirjasta Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään (Otava, Hidasta elämää -kirjasarja). Kirja auttaa sinua tyhjentämään mielen kuppia ja täyttämään elämän kuppiasi parhaassa mahdollisessa ympäristössä eli metsässä, luonnossa. Kirjasta puhuttaessa maailman tähtien kuvaaja herkistyy: ”Mun mielestä tää on niin kuvien kuin tekstisisällön puolesta tärkein kirja, mitä oon päässyt kuvaamaan.” HUOM! Hidasta elämää -puodissa KAIKKI KIRJAT koko syyskuun 2019 ajan OSTA 3, MAKSA 2!

Ville Juurikkalan Metsässä-valokuvanäyttely Espoon Kulttuurikeskuksessa 27.9.2019 saakka. Näyttely on avoinna näyttelytila AHJOssa, 1 krs. ma-pe klo 8-21 | la 9-18 | su 9-15. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

(C) Ville Juurikkala
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image