5 asiaa, mitä rakkaus ei ole – ja 5 asiaa, mitä rakkaus on

 

Keiju Vihreäsalo. Kuva Arto Wiikari 2018.

Miksi toisen ihmisen kohtaaminen on joskus elämän pelottavin haaste? Keiju Vihreäsalon uutuuskirja Jotta voisin rakastaa – Rakkauden anatomia on kaunis ja hersyvä tarina rakkaudesta. Se kuljettaa sinut lempeän analyyttisellä otteellaan kohti rakkauden ydintä. Näkemään kaikkein olennaisimman rakkaudesta: kohtaamisen voiman ja inhimillisen potentiaalin rakastaa.

Keiju Vihreäsalo on valtiotieteiden tohtori, kouluttaja ja kirjoittaja, joka rakkaudessa rikkouduttuaan päätti syventyä aiheeseen ja ymmärtää rakkautta aiempaa paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.

Tässä Keijun 5 ajatusta, mitä rakkaus ei ole ja mitä rakkaus on.

RAKKAUS EI OLE…

1. Sitä Oikeaa, joka äkisti tekee elämästä lopullisesti täydellistä ja ongelmatonta, ei ole olemassa.

2. Rakkaus ei ole pelkästään ihana euforinen tunne.

3. Rakkaus ei löydy toisesta ihmisestä.

4. Rakkaus ja parisuhde eivät ole sama asia.

5. Rakkaus ei ole päätepiste, määränpää.

RAKKAUS ON…

1. Rakkaus on kohtaamista. Itsen ja toisen kohtaamista.

2. Rakkaus on liike. Toisen kohtaaminen ja toisen kohtaamattomuus laittavat aina liikkeelle jotain. Sekä kahden välillä, että suhteessa itseen. Siksi rakkaus kasvattaa ja muuttaa.

3. Rakkaus on myös epämukavaa, sillä se avaa haavoja. Rakkaudessa on turvallista kohdata sellaista haavoittuvuutta, joka ei muuten voisi tulla esiin. Epämukavuuden takana on yhä syvempi rakkauden kokemus.

4. Rakkaus on läsnä kaiken aikaa, silloinkin kun luulet pudonneesi sen ulkopuolelle. Ei ole mahdollista olla rakkauden toisella puolen, sillä rakkaus on elämänvoima, joka liikuttaa sinua kohti rakkautta itseään. Rakkaus on rohkeutta, sillä rakastaakseen täytyy kohdata pelkoa. Sekä omaansa että toisen.

 

Jotta voisin rakastaa -kirjan löydät TÄÄLTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Meidän ihanat muistikirjat, päiväkirjat ja voimavihkot tänä viikonloppuna superalessa -25% ❤ Etu aktivoituu koodilla SYYS25 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 21 saakka.
Tästä puotiin!
close-image