Keskeneräisenäkin olet täydellisen eheä, koska olet joka hetki paras versio itsestäsi

Haluaisitko sinä olla aina, tai edes juuri nyt, terve? Onhan niin, että jotkut meistä ovat terveempiä ja toiset potevat enemmän erilaisia oireita tai sairauksia. Oli tilanne mikä tahansa, silti kaikki käyvät tälläkin hetkellä kehossaan läpi erilaisia tasapainoon tähtääviä prosesseja. Monesti nämä prosessit tuovat tullessaan näkyviä ja tuntuvia kehon ja mielen oireita.

Elämme hektisessä maailmassa ja stressi nyt kerta kaikkiaan kuuluu elämäämme enemmän tai vähemmän. Tämän vuoksi olemme joka hetki paranemisen prosessissa. Tunnettu puhuja ja kirjailija Gregg Braden sanoikin eräässä haastattelussa, että paraneminen alkaa heti kun synnymme.

Itsekin olen viehättynyt tästä elämän mittaisen paranemisen ajatuksesta, koska se vie meitä viisaalla tavalla etäämmälle tarpeesta saada oma elämä tavalla tai toisella täydelliseksi, valmiiksi. Että olisin sitten joskus täydellisen terve, tyytyväinen ja onnellinen. Sitten se mun elämä pääsee vasta alkamaan.

Kun olemme koko elämämme parantujia, olemme samalla keskeneräisiä ihmisiä. Ja tämä on ihan ok, se riittää! Kannattaakin päivittää oma määritelmä keskeneräisyydestä. Onko sillä sinulle negatiivinen, neutraali vai positiivinen kaiku? Mitä keskeneräisenä oleminen on sinulle ja sinussa?

Jos emme haluaisi kohdata omaa keskeneräisyyttämme, emme myöskään kykene olemaan täysin tässä hetkessä, jota juuri nyt elämme. Mitä silloin tapahtuu elämänenergiallemme ja elämämme virralle? Pääsemmekö elämässä luontevalla ja luonnonmukaisella tavalla eteenpäin odottamalla sitä, että jokin asia tulisi elämässä tai itsessä valmiiksi?

Kun hyväksyt oman keskeneräisyytesi, annat paranemisen virrata sisälläsi – ja samalla annat itsellesi luvan olla sinä juuri siinä missä olet. Riität itsenäsi joka hetki, vaikka et vielä kykenisikään kaikkeen tai olisi täydellisen terve.

Kun annat paranemisen virrata hyväksynnän ja myötätunnon kautta, se tarkoittaa myös kehosi siirtymistä parasympaattiseen tilaan, jossa tapahtuu kehomielen tasapainottuminen ja jopa solutason korjaaminen. Keskeneräisenäkin olet täydellisen eheä, koska olet joka hetki paras versio itsestäsi. Luota elämän mittaiseen paranemiseen ja elämänvirtaan, ne ovat joka hetki sinussa <3

Kun koet itsesi riittäväksi juuri nyt, kylvet armon valossa. Kun riität itsellesi, eheys sisälläsi kasvaa.

Ote kirjasta Elämää voi aina parantaa (Otava 2018).


Artikkelikuva: Anne Toivonen (Instagram: anne_toivonen)

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VAIN 24 tunnin AJAN 25.9. klo 10 asti IHANAT UUTUUDET alennuksessa! Etukoodilla JOULU10 Paremman parisuhteen joulukalenteri ja Sielun sopukoita -joulukalenteri 10€ / kpl (norm. 14,90€) 
PUOTIIN
close-image