Mies – 3 asiaa, joita nainen kaipaa rakastelulta

Nainen kaipaa lähellesi ja hän päästää helpoiten irti kontrollistaan (arjen, töiden tai lasten suhteen), kun hän saa levätä sylissäsi, nauraa kanssasi tai rakastella. Myös äksy nainen kaipaa usein vain halausta! Mies on kuin kallio, jonka vankkaan energiaan nainen voi turvata.

Mies voi johdattaa naisen ihanaan rauhaan tarjoamalla hänelle syliään sekä rakastelun jaetun, upean kokemuksen. Mies voi avata naisen kireyksiä fyysisellä tasolla työntyessään häneen, sekä rentouttaa hänet nautintoon myös tunnetasolla.

Jotkut miehet kokevat painetta siitä, mitä he pystyvät tarjoamaan naiselle, mutta naisen häntä kohtaan osoittama lämpö auttaa miestä luottamaan itseensä.

1. Ole selkeä ja lämmin

Nainen kaipaa rakkauttasi, ja sitä että ilmaiset hänelle tunteitasi rakastellessasi. Suorittaminen on turhaa. Nainen ei mittaa, hän tuntee. Esileikin määrä tai pituus ei ole tärkeintä vaan se, että nainen kokee intohimosi siinä, mitä teet. Rakastelu, jossa osoitat, mitä tunnet naistasi kohtaan, on kaunis kokemus, kun taas teknisesti suorittava seksi jättää hänet kylmäksi. Seksi ei ole naiselle tyydyttävää, jos mies ei ole täysillä mukana hetkessä, vaan suorittaa sen kuin tehtävän.

Vaikka mies olisikin seksissä teknisesti taitava ja tietäisi, miten hänen naisensa kiihottuu fyysisesti, ei se tarjoa naiselle sitä, mitä hän haluaa – läsnäoloasi, rakkauttasi ja yhteistä jakamista. Kaikki naiset eivät silti osaa hakea kontrollista irti päästävää, antautuvaa kokemusta, joten he saattavat itsekin suorittaa seksiä. Mitä rakastavammin kohtaat naisesi, sitä enemmän saat hänet avautumaan seksissä.

2. Unohda kaavat ja suorittaminen

Miehellä on taipumus lokeroida asioita, ja hän saattaa siksi kysyä naiselta tarkkaan, minkälainen kiihottaminen sopii juuri hänelle. Nainen ei kuitenkaan toivo, että kiihotat häntä tietyn kaavan mukaan. Kaavamainen ajattelu johtaa vain suorittamiseen, jolloin et ole siinä täydellä tunteella läsnä. Nainen kiihottuu siitä, että hän tuntee intohimosi hetkessä, ei jostakin tietystä tehtävästä, jonka voi suorittaa tietyllä tavalla.

Joskus on tarpeen olla hieman ronski, joskus taas hyvin hellä. Joskus on ihanaa aloittaa hitaasti, toisinaan taas yhtyä heti. Naisesi syttyy, kun olet läsnä ja seuraat intuitiotasi ja sydäntäsi. Nainen on hyvin herkkä tunnistamaan läsnäolon. Olet sitten villi tai lempeä, hän kyllä tunnistaa sen, että olet aito. Aitoutesi on naiselle turvallista, ja kun nainen kokee olevansa turvassa, on hänen helppo avautua ja nauttia peittelemättä.

3. Elä hetkessä

Seksi voi toimia hyvin erilaisilla tavoilla. Joskus voit laueta vaikka parissa minuutissa, ja kokea sen täydellä nautinnolla. Keskity sen jälkeen naisesi nautintoon. Älä siis ajattele veroilmoitusta ja pidennä suoritusta olemalla mukana vain puoliksi, vaan ole rehellinen ja toimi hetken mukaan. Joskus voitte rakastella pitkään ja hellästi. Joskus voitte lopettaa yhdynnän kesken ja jatkaa olemalla sylikkäin, tai kiihottaa toisianne käsin.

Nainen hakee aitoa kokemusta, mahdollisuutta avata sydämensä ja kokea yhteyttä sinuun. Seksi ei ole suoritus, vaan mahdollisuus kokea uskomatonta yhteyttä itseensä ja toiseen ihmiseen, sekä olla yhtä elämän virran kanssa. Tärkeintä läsnäolevassa seksissä on se, että seuraat tunnettasi, et ajatuksiasi. Ajatteleminen vie seksin aina suorittamiseen, jolloin et kuule sydämesi todellisia impulsseja.

Älä pelkää keskustella naisesi kanssa avoimesti. Kohtele naistasi arvostaen ja lempeästi, niin hän uskaltaa olla pehmeässä naisvoimassaan, eikä yritä olla maskuliininen. Ole itse mies, älä poissaoleva tai nöyristelevä. Todellinen miehuus on lempeää ja voimakasta, muttei dominoivaa eikä millään tavalla alistavaa. Toivotan sinulle ihania hetkiä upean naisesi kanssa!

Kirjoitus on mukaelma “Mitä nainen haluaa mieheltä?” -vieraskynäkirjoituksestani, joka on julkaistu  Teemu Syrjälän Elinvoimaisen miehen kirjassa.

Kurkkaa lisää Elinvoimaisen miehen kirjasta:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image