5 vinkkiä, miten voit käyttää erityisherkkyyttäsi supervoimana

Suvi Bowellan. Kuva Arto Wiikari 2017.

Moni erityisherkkä on saanut kuulla tai ymmärtää rivien välistä olevansa outo tai muulla tavalla vaikea: itkupilli, hermoheikko, yliherkkä, ylidramaattinen, jänishousu, ja niin edelleen. Mitä on liian herkkä? Onko sellaista? Entä mitä on hyvä ja ihana herkkyys? Miksi herkkyys on tärkeää? Miten voi elää täyttä ja mahdollisimman tasapainoista elämää herkkäaistisena? Suvi Bowellanin uutuuskirja Ihana herkkyys – Rikasta elämää kaikilla aisteilla tuo vastauksia näihin kysymyksiin.

Suvi itse oivalsi oman herkkyyteensä vasta pitkälti päälle kolmekymppisenä. Hän ymmärsi, että herkkyys, empaattisuus, auttamishalu ja vaativan persoonallisuuden yhdistelmä oli ajanut hänet uupumistilaan. Saadakseen itsensä kuntoon, Suvin oli ryhdyttävä opettelemaan tervettä itsekkyyttä ja itsensä rakastamisen taitoa.

Tässä Suvin 5 vinkkiä, miten käyttää erityisherkkyyttä supervoimana: 

1. Valjasta luontaiset lahjasi käyttöön.

Uskon, että jokainen meistä on syntynyt tänne juuri sellaisena kuin on hyvästä syystä. Erityisherkillä on monia mahtavia kykyjä, kuten kauneudentaju, yksityiskohtien havaitsemisen kyky, tarkkuus, empatiakyky ja lojaalisuus. Arvosta luontaisia hyviä ominaisuuksiasi ja rakenna elämäsi niin, että pääset hyödyntämään niitä mahdollisimman monipuolisesti.

2. Panosta ihmissuhteisiin.

Erityisherkillä on luontainen kyky virittäytyä toisen ihmisen taajuudelle. Moni herkkä huomaa myös olevansa se, jolle helposti uskoudutaan. Käytä tätä hyväksesi rakentaaksesi merkityksellisiä ja hyviä ihmissuhteita.

3. Nauti luonnosta.

Herkkäaistisuus korostaa myös kykyä aistia luontoa ja nauttia sen tasapainottavasta vaikutuksesta. Mene luontoon ja anna sen rauhoittavan energian helliä itseäsi.

4. Uppoudu taiteeseen.

Eläytymisen kyky ja kauneudentaju ovat supervoimia taide-elämyksistä nauttiessa. Anna kauniin musiikin koskettaa sydäntäsi, myötäelä näytelmää tai elokuvaa seuratessasi kuin olisit itse kokemassa kaikkea, tutki kaunista maalausta ja löydä siitä aina uusia yksityiskohtia, anna kirjan kuljettaa itsesi mahtaviin seikkailuihin.

5. Nauti kehostasi.

Herkästä tuntoaistista ja hienovaraisen energian aistimiskyvystä kannattaa ottaa ilo irti. Huomaa minkä tyyppinen kosketus on sinulle nautinnollisinta. Helli kehoasi vaikkapa aromaterapeuttisessa hieronnassa. Heittäydy vapaaseen tanssiin. Käy uimassa ja huomaa kuinka hyvältä vesi tuntuu kehoasi vasten.

Kurkkaa kirja:

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image