Et voi täyttää kaikkia odotuksia, joita sinulta vaaditaan – Laita rajat ja ole armollinen itsellesi!

Treenaa itsesi lihaksikkaaksi! Lähde lomalle! Viihdy kotona! Opettele uusi kieli! Opettele lepuuttamaan aivojasi! Ole tehokas! Lepää riittävästi! Syö terveellisemmin! Tee maailman ihanin marenkikakku! Laihduta! Juokse! Joogaa! Jumppaa! Pumppaa! Humppaa! – Mainokset ja media kertovat, mikä on paras juttu just nyt sinulle! Mitä ilman saat kokea itsesi huonommaksi kuin muut.

Töissä odotetaan monenlaista, joka päivä. Moni kokee, että odotuksia on enemmän kuin resursseja.

Koululaiset vaeltavat tunnilta toiselle: jokainen opettaja pitää omaa ainettaan maailman tärkeimpänä – läksyjä saattaa tulla paljon, kuin elämässä ei olisi kyse kuin yhdestä kouluaineesta. Lapsi yrittää selviytyä kaikesta. Joskus hän yrittää selviytyä kaikesta hyvin.

Hitsi, kun lapsena olisin tajunnut, että elämä ei ole yksittäinen kouluaine. Tai että elämässä ei ole kyse muiden määräämien odotusten täyttämisestä. Äh, ja kunpa olisin työelämään lähdettyäni ymmärtänyt, ettei elämä ei ole työtehtävän suorittamista. Eikä elämässä ole kyse muiden määräämien odotusten täyttämisestä.

Jos itse ei laita rajoja, joutuu huomaamaan, kuinka ympäröivä maailma vie hapen yhden ihmisen uniikista ja arvokkaasta elämästä. Maailma haluaa sinut – ellet päätä itse, mitä maailmalta haluat!

Sinun täytyy tehdä päätöksiä:

Mikä on juuri nyt tärkeintä? – Kaikki asiat eivät voi olla! Valitse se, mikä merkitsee tällä hetkellä, tässä elämäntilanteessa eniten. Valitse aina uudelleen, koska elämäntilanteet vaihtelevat.

Mikä on kohtuullista? Voiko jonkun asian tehdä sinnepäin ja toisen pieteetillä? – Kyllä voi! Valitse aina kohtuus.

Mikä on elämäntehtäväsi? Palveleeko asia elämäntehtävääsi? – Jos ei, pistä volyymi pienelle.

Mikä on hyväksi sinulle ja hyvinvoinnillesi pidemmällä aikavälillä? – Tee aina valinta hyvinvointisi parhaaksi, älä koskaan sen kustannuksella.

Kyllä vai ei? – Sano ”kyllä” vain, jos olet valmis sydämestäsi sitoutumaan siihen. Sano ”ei”, jos se tekee tilaa sille, mikä on sinulle vielä tärkeämpää.

Elämä on hieno kokemus ja tämä maailma ihana paikka elää, kun päättää, minkä osan siitä haluaa. Tai ainakin rajaa pois sen, mitä ei halua. Sekin on paljon! Mitä enemmän rajaat, sitä selvemmin uniikki, oma polkusi alkaa vahvistua. Tuolla polulla sinä loistat!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image