Et luule itsestäsi liikoja, olet vain ikuinen rauha – ja rajaton rakkaus!

Ikuinen rauha on todellinen itsesi. Eikä siinä vielä kaikki. Olet myös rajaton rakkaus. Se olet sinä, ihan totta, syvimmältä olemukseltasi.

Suomalainen ihminen on yleensä vaatimaton. Hän ei halua kuvitella itsestään liikoja, ja ikuinen rauha omana syvimpänä identiteettinä kuulostaa aika hurjalta, jopa mahtipontiselta. Että oikein ikuinen rauha?

Suomalainen ihminen on myös ihanan rehellinen. Hän ei kerta kaikkiaan voi sanoa olevansa rajaton rakkaus, jos hän ei koe niin joka hetki. Silloinhan hän valehtelisi, eikä hän missään tapauksessa halua tehdä niin. Suomalainen rehellisyys on ihailtavaa, mutta ei päästä ihmistä helpolla. Olemme toisaalta kasvaneet ottamaan virheemme ja puutteemme reippaasti esille, vaikka voisi olla parempi keskittyä siihen kaikkeen ihanaan, joka on hyvin.

Olemisessasi eli syvimmässä itsessäsi ei ole mitään vikaa tai korjattavaa. Riittää, kun olet olemassa! Käyttäydyt toisinaan varmaan huonosti, mutta et kai voi (tai edes halua olla!) täydellinen joka tilanteessa?

Mieli yrittää ahtaa sinut lokeroon, jossa olet “vain” jotakin. Sen mukaan olet vain yksi ihminen, joka ei voi saada aikaan mitään suurta. Tai vain yksi työntekijä, joka tekee työnsä mukisematta, vaikka olisi täynnä ideoita asioiden parantamiseksi. Tai ehkäpä olet vain perheenisä, joka kaipaa vaimoaan muttei uskalla sanoa sitä. Sydän pakahtuu, jos se ei saa toteuttaa itseään.

Todellinen itsesi on aina valmis avautumaan sekä avaamaan todellisen suuruutensa, herkkyytensä ja ilonsa. Sillä ei ole mitään suojeltavaa, pelättävää tai hävettävää.

Kuinka ihanaa olisikaan nauttia häpeilemättä siitä tiedosta, että olet ikuinen rauha?

Ja kuinka upeaa olisi kulkea hymy kasvoilla ja näyttää muillekin ihmisille, että olet kaikki maailman rakkaus? Sinä voit tosiaan tehdä niin. Vaikka olet hyvin kaunia omalla uniikilla tavallasi, saatat laskea katseesi maahan ja tokaista: “Ei tämä ole oikeastaan mitään, olisin voinut tehdä tämän paremminkin. Monet muut ovat taitavampia.”

Itsen pienentäminen on aina seurausta siitä, että uskot ajatuksiasi, joiden sisältö on usein se, että olet jollakin tavalla vajavainen. Kun huomaat mielen hallitsevan sinua, hengitä syvään ja sano jokin voimauttava, totuudellinen lause ääneen, kuten: “Sydämessäni on aina rauha.” tai “Syvin olemukseni on rakkaus.”

Ja kun seuraavan kerran saat kehuja siitä, miten hieno ihminen olet, miten kauniilta näytät tai miten tarttuva naurusi on, ota se vastaan hymyillen. Tiedä ja tunne itsekin, miten totta saamasi kehut ovat. Ja jos kukaan ei satu kehumaan sinua, tee se itse!


Lisää rauhaa ja rakkautta? Mitran kirjat Sisäisen rauhan käsikirja sekä Seksi ja läsnäolo löydät tästä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image