Elämän tarkoitukseksi riittää se, että olet olemassa

Elämän tarkoitus on yksinkertainen: elämä kokee itseään. Mitään elämän ulkopuolista ei ole olemassa. Elämä kokee itseään myös sinun kauttasi ja nauttii sinun ainutlaatuisesta olemisestasi. Osa sinua katselee elämäsi kaikkia käänteitä täyden rauhan vallitessa, vaikket sitä aina huomaisikaan. Tämä osa sinua on yhtä kaiken kanssa, osa suurenmoista rauhaa ja rajatonta rakkautta. Se on Rakkaus, Elämä, Tietoisuus.

Elämä ei kaipaa sinulta mitään. Vaikka et saisi mitään aikaan, olet silti olemassa, ja se riittää. Vaikket saisi koskaan laihdutettua, et oppisi ranskaa, et saavuttaisikaan mielenrauhaa tai oppisi hillitsemään itseäsi, ilmennät elämää omalla ainutlaatuisella tavallasi. Olemassaolosi riittää.

Olet osa elämää, kuten kaikki upeat luontokappaleet jotka vain syntyvät, elävät ja siirtyvät sitten jatkamaan elämää jollakin toisella tavalla. Koivu ei murehdi, että hänen lehtensä ovat tänä vuonna pienemmät kuin viime vuonna. Se vaan On. Jänis ei mieti, että hänen toverinsa korvat ovat hienomman väriset. Se vaan on. Pilvi ei mieti, että hänen viereisensä pilvi sai paremmat lähtökohdat, ja liikkuu siksi paremmin. Se vaan on.

Olet osa tätä suurta kiertoa, jossa mitään ei tarvitse pelätä. Ja olet aivan ihana.

Rakkaus on elämän luonne, ihan oikeasti. Mielemme kertoilee meille paljon villejä tarinoita siitä, miten elämän pitäisi mennä, ja millaisia meidän pitäisi olla. Me saavutamme ihan kaiken olennaisen vaan rakastamalla, sillä silloin uskallamme tehdä ne asiat, jotka meidän todella kuuluu tehdä. Emme tarvitse muuta.

Haluan rohkaista sinua sulkemaan silmäsi ja painamaan kädet sydämellesi, kiitollisena. Anna itsellesi rakkautta tällä tavoin juuri nyt – vaikka se kuulostaisikin sinusta hoopolta tai ärsyttävältä. Aivan pian huomaat hymyileväsi.

Et voi rakastaa itseäsi liikaa.

Mitra Vasaran syvällinen Sisäisen rauhan käsikirja löytyy HE-puodista – tilaa omasi TÄSTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image