Elämän tarkoitukseksi riittää se, että olet olemassa

Elämän tarkoitus on yksinkertainen: elämä kokee itseään. Mitään elämän ulkopuolista ei ole olemassa. Elämä kokee itseään myös sinun kauttasi ja nauttii sinun ainutlaatuisesta olemisestasi. Osa sinua katselee elämäsi kaikkia käänteitä täyden rauhan vallitessa, vaikket sitä aina huomaisikaan. Tämä osa sinua on yhtä kaiken kanssa, osa suurenmoista rauhaa ja rajatonta rakkautta. Se on Rakkaus, Elämä, Tietoisuus.

Elämä ei kaipaa sinulta mitään. Vaikka et saisi mitään aikaan, olet silti olemassa, ja se riittää. Vaikket saisi koskaan laihdutettua, et oppisi ranskaa, et saavuttaisikaan mielenrauhaa tai oppisi hillitsemään itseäsi, ilmennät elämää omalla ainutlaatuisella tavallasi. Olemassaolosi riittää.

Olet osa elämää, kuten kaikki upeat luontokappaleet jotka vain syntyvät, elävät ja siirtyvät sitten jatkamaan elämää jollakin toisella tavalla. Koivu ei murehdi, että hänen lehtensä ovat tänä vuonna pienemmät kuin viime vuonna. Se vaan On. Jänis ei mieti, että hänen toverinsa korvat ovat hienomman väriset. Se vaan on. Pilvi ei mieti, että hänen viereisensä pilvi sai paremmat lähtökohdat, ja liikkuu siksi paremmin. Se vaan on.

Olet osa tätä suurta kiertoa, jossa mitään ei tarvitse pelätä. Ja olet aivan ihana.

Rakkaus on elämän luonne, ihan oikeasti. Mielemme kertoilee meille paljon villejä tarinoita siitä, miten elämän pitäisi mennä, ja millaisia meidän pitäisi olla. Me saavutamme ihan kaiken olennaisen vaan rakastamalla, sillä silloin uskallamme tehdä ne asiat, jotka meidän todella kuuluu tehdä. Emme tarvitse muuta.

Haluan rohkaista sinua sulkemaan silmäsi ja painamaan kädet sydämellesi, kiitollisena. Anna itsellesi rakkautta tällä tavoin juuri nyt – vaikka se kuulostaisikin sinusta hoopolta tai ärsyttävältä. Aivan pian huomaat hymyileväsi.

Et voi rakastaa itseäsi liikaa.

Mitra Vasaran syvällinen Sisäisen rauhan käsikirja löytyy HE-puodista – tilaa omasi TÄSTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image