Kun löydät unelmatyösi, virtaa energiasi vahvana ja vapaana – saat elämältä onnea, terveyttä, menestystä ja pitkän iän

Ajattelemme helposti, että meillä on täällä maan päällä samaan aikaan monta erillistä elämää, työelämä, perhe-elämä, vapaa-ajan elämä, rakkauselämä, salainen elämä. Meillä on kuitenkin vain yksi ja ainoa elämä. ELÄMÄ.

Monet ovat tyytymättömiä työhönsä, puhumattakaan että kokisivat olevansa unelmatyössään? Pähkähullua viettää puolet valveillaoloajastaan kärvistellen jonkun itselleen merkityksettömän parissa. Jonkun, joka saa jopa voimaan pahoin ja jota pitää paskana pakkopullana.

Johtuuko moinen hulluus tuosta ”erilliselämäajattelusta”? Vai mikä hankaa? Usko omien unelmien saavuttamattomuudesta? Jonkun muun unelmien, odotusten ja vaateiden täyttäminen? Itsen ja elämän aliarvostaminen? Egon kyltymättömät vaateet titteleistä, tilpehööreistä ja tilien katteista? Epäonnistumisen pelko? Häpeän pelko? Riittämättömyyden tunne? Kaikkien mahdollisten ja mahdottomien mielikuviteltujen riskien pelko?

Eikö suurin riski riskeistä ole tyytyä tyytymättömyyteen?

Työ kutistaa, jos sitä ei rakasta. Elämä jää vajaaksi ja pinnalliseksi, jos pitää työtään vain urana ja tärkeänä siksi, mitä sen avulla saa. Työ orjuuttaa ja sairastuttaa, jos sitä pitää pakkopullana.

Japanilaisten mukaan meillä jokaisella on oma ikigai, syy olemassaoloomme. Sen tavoittelu ja löytäminen tuo elämään merkitystä sekä onnea ja sen myötä terveyttä, menestystä ja pitkää ikää.

Kuulut onnekkaisiin, jos matkaat asenteella, joka tuo elämääsi arvokasta sisältöä joka päivä. Jos olet tiedostanut, miten vähän merkitystä yhteiskunnallisella asemalla on omalle hyvinvoinnillesi, kunhan vain saat tehdä päivästä päivään työtä, joka täyttää sinut innostuksella, intohimolla ja rakkaudella. Kun näihin lisätään vielä mahdollisuus synnyttää toisille ihmisille ja maailmalle jotain arvokasta ja hyödyllistä, ollaan jo Sun Jutussa – kutsumukseksi kutsutussa.

Tokihan kohtaat kutsumuksellisessakin työssä vastoinkäymisiä, pettymyksiä ja rankkoja päiviä, mutta et lannistu niiden edessä. Näet ne riemukkaina mahdollisuuksinasi. Mahdollisuuksina oppia ja muuttua. Kun teet oikeita asioita oikeista syistä, energiasi virtaa vahvana ja vapaana.

Sinulla on oikeus löytää oma unelmatyösi!

Harvalla meistä on ”synnynnäinen” yksi ja ainoa, vahva ja kirkas kutsumus. Juttu, jota tietää halunneensa aina toteuttaa.

Elämä on useimmille kutsumuksen etsimistä, löytämistä ja kirkastamista. Ihanaa ja rikasta, kunhan löytämisestä ei tee pakkomiellettä. Kun suostuu matkallaan kaipuun kauneudelle, etsimisen epävarmuudelle sekä epävarmuuden sisältämille mahdollisuuksille.

Kutsumus ei löytyessäänkään ole mikään kiveen hakattu ikuinen totuus. Se voi hyvinkin vaihtua iän ja eri elämänvaiheiden myötä. Itselleni on käynyt niin jo useammankin kerran. Meillä voi olla myös useampia kutsumuksia samaan aikaan. Syitä olla, tehdä ja elää.

Tärkeintä oman kutsumuksen löytämisessä on lähteä etsimään sitä!

Oman jutun löytäminen vaatii usein kärsivällistä itseen tutustumista. Tässä pohdittavaa, joka auttaa sinua oman kutsumuksesi etsinnässä.

Mitä rakastan?
Mikä polttelee ja syyhyää? Mistä innostun uudelleen ja uudelleen? Mikä vie mukanaan, niin että muu unohtuu? Mistä nautin ja mitä arvostan? Mitä olen valmis tekemään joka päivä? Mikä saa silmäni säkenöimään ja sydämeni hypähtelemään?

Missä olen hyvä?
Mitä osaan? Mitkä ovat vahvuuteni? Missä pääsen käyttämään kykyjäni. Missä opin ja haluan oppia? Missä voin pistää itseni peliin?

Miten voin palvella?
Miten voin toteuttaa itseäni niin, että voi olla hyödyksi muille ja maailmalle? Ketkä tarvitsevat osaamistani?

”Kaiken tekemisen tarkoituksena tulee olla muuttaa maailmaa, tehdä siitä parempi paikka.”
Peter Senge –

Keitä ovat rinnallakulkijani?
Keiden kanssa voisin toimia yhdessä? Kuka tai ketkä voisivat olla ajatuskumppaneitani? Kuka olisi mentorini? Mistä löytäisin sytyttävän ja innostavan valmentajan ja vaikka valmennusporukan?

Yhteenkuuluvuuden tunne ja keskinäinen avunanto tuovat turvaa ja lisäävät hyvinvointia.

Kun olet löytänyt oman kutsumuksesi, sinun täytyy vain uskaltaa vaalia valintaasi!

”Se jonka elämässä on miksi, kestää miltei minkä tahansa miten.”
– Nietszsche –

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image