Täpötäydessä kalenterissa ei ole tilaa unelmille, ideoille ja oivalluksille

Puhelin. Palaveri. Puhelinpalaveri. Podcast. Musiikkia. Muistilista. Kauppalista. Kalenteri.

Pää on pelottavan helppo täyttää ärsykkeillä. Mieli ei kuitenkaan jaksa käsitellä niitä kuin rajallisen määrän, mutta samaan aikaan se tulee riippuvaiseksi virikkeistä.

Moni pelkää levottomuutta, jonka loputon ärsykkeiden tulva mieleen jättää. Levotonta mieltä vältellään uusilla ärsykkeillä.

Kun pää on koko ajan täynnä, ei jää aikaa
a) käsitellä ja jäsentää elämän tapahtumia
b) olla läsnä itsessään ja tässä hetkessä
c) luoda mitään omaa.

Jätä välillä kuulokkeet korvilta, vaikka maailma olisi täynnä mielenkiintoisia virikkeitä. Niille on aikansa ja paikkansa mutta ei jokaikinen hetki. Kun olet välillä hetken yksin, kuulet tarpeitasi ja toiveitasi.

Kun teet ja touhuat, kun elämässä sattuu ja tapahtuu, tarvitset aikaa tapahtumien prosessointiin. Elämän pienet ja suuret sattumukset herättävät meissä tunteita. Jos et käsittele niitä, ne muuttuvat sisäisiksi jännitteiksi ja kuormitukseksi. Kiireisen työpäivän jälkeen prosessointi voi tarkoittaa sitä, että annat päivän päällimmäisten ajatusten hetken pyöriä mielessäsi. Tulet tietoiseksi siitä, mitä on tapahtunut ja miltä se sinusta tuntuu. Jos olet kohdannut suuria vaikeuksia, tunteiden käsittely ja kohtaaminen voi viedä kuukausia, jopa vuosia.

Kun olet prosessoinut suurimmat tuntemukset, mieleen alkaa muodostua tilaa levollisuudelle ja mielenrauhalle. Tarvitset tyhjää tilaa palautumiseen ja voimien keräämiseen. Kun et tee mitään ja suorastaan tylsistyt, annat samalla elinvoiman kaivon pikkuhiljaa täyttyä.

Samalla teet tilaa ihmeille. Kun mielesi on saanut hetken ihmetellä tylsyyttä ja elinvoimasi palautuu, on uuden luomisen aika. Yksi suurista tarpeistamme on itsemme toteuttaminen ja ilmaiseminen. Mieli ei ole täällä vain nauttimassa muiden tuotoksia. Uskon, että jokainen meistä on täällä tekemässä jotain ainutlaatuista, antamassa maailmalle jotakin itsestään.

Kun haluat luoda uutta, sinun on luotava ensin tapahtumien väliin tilaa. Tyhjä tila on valtava luovuuden lähde. Oma tilasi voi olla vaikka säännöllinen metsälenkki ilman taustahälyä, tai viidentoista minuutin meditaatio silloin tällöin.

Tyhjyyden tilaan laskeutuvat uudet unelmat, ideat ja oivallukset. Hiljaisuudessa ajatukset kirkastuvat. Samalla palautuu yhteys paitsi itseesi, myös johonkin sinua suurempaan. Kuten Ihmeiden oppikurssissa sanotaan: ”Whatever we leave empty, grace will fill”.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image